A Világ Világossága – 2020.11.19

Jézus azt mondta:
Én vagyok a világ világossága: aki engem követ, nem jár sötétségben, hanem övé lesz az élet világossága.
János 8, 12

A fény mindig reménység. Az alagút végén lévő fény azt mutatja, hogy a sötétség hamarosan véget ér. A Hajnal megmutatja, hogy új nap lesz. A sötétség eltűnik, a nap fénye utat tör.
Ezért, az ÚR Jézus a mi fényünk! Nincs többé szükségünk sötétben, reménytelenségben és magányban, komor gondolatokban, rémálmokkal, félelemmel, balesetektől és betegségektől való félelemmel, pánikba esni, amikor valamit már nem lehet megvásárolni, és a bénító félelem a holnaptól.
Ó, olyan sok dolog van, ahol az embereket sötétben, sötét erők, rossz gondolatok kötik össze. Oly sok Keresztény is van, aki nem boldog és szabad, hanem depressziós és elégedetlen. Annyi bűn terjed. Annyi szomorúság. Majdnem, hogy fel lehetne adni a harcot a fényért …
Ha nem maga az ÚR Jézus lenne az. Élete bizony nehezebb volt, mint az enyém, ő bizony többet szenvedett, mint én. Megtámadták, meg akarták ölni, megkövezni, rosszul beszéltek róla …. És Ő minden nap meggyógyította a betegeket és elűzte a gonosz erőket. És mégis tele volt belső harmóniával, békével és kedvességgel. Igen, Ő a Fény és a Világosság. Ő maga, személyesen a fény és a remény számunkra, emberek számára. Nem program vagy Egyház, nem, maga az ÚR Jézus Krisztus a Fény és Világosság.
Ő a szívünkben akar élni, és ott világosságot teremteni. Hogy hangulatosak és barátságosak legyünk, új remény, új erő fog felmerülni! A sebek meggyógyulnak, és az emberek újra frissek. Gyereki öröm, Gyerekek barátja, aki soha nem hagyja őket magukra.
De egyszer Jézus fényt vetett egy régi szívbe, és a borzalom nagy volt: mert az ember, megláthatta az összes régi ócska szemetetet és mindent, ami nem volt rendben és tiszta! Ez valóban kínos volt ….. De maga, az ÚR Jézus kidobta az összes szemetet, megtisztította és felújította. Most ez a régi szív fényessé és barátságossá vált!
Az ÚR Jézus Krisztus a te fényed, a reményed, és célod is akar lenni. És Ő ragyogni akar benned, hogy fényt teremtsen benned mások számára is, hogy reményük legyen azoknak, akiknek nincs. Engedd be ŐT a Szívedbe!!

Igen, ÚR Jézusom, a szívembe akarlak fogadni! URAM, a magány, a haszontalanság, az értelmetlenség, ez a napi egyhangúság, a komor gondolatok …… Uram, ez Ideg emésztő! Kérlek, jöjj a szívembe, és kapcsold be a Reményt és a Fényét! Köszönöm!!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: