„Jó Reggelt“ 2020.11.20

Mikor pedig még távol volt, meglátá õt az õ atyja, és megesék rajta a szíve, és oda futván, a nyakába esék, és megcsókolgatá õt.  
Lukács evangéliuma 15:20

A Fiú sokáig a saját útját járta. De bajba keveredett és a hazai biztonságra vágyott; ezért úgy döntött, hogy visszatér. Az Apa szemrehányás nélkül elengedte őt, és nem akarta visszatartani. De Ő minden reggel az utcán várt, és nézegetett, hogy talán, szeretett Fia visszatér-e végre.
Így van ez a mi Mennyei Atyánkkal is. Minden reggel Ő vár ránk. Reggelizni akar velünk és vezetni bennünket a munkába. Néhány pillanatra egyedül akar lenni velünk és megerősíteni minket. Egyszerűen vágyik egy kis beszélgetésre és közösségre velünk. Tudja, hogy reggel sietünk, és annyi tennivaló van még hátra, amit el kell végeznünk. De ennek a mozgalmas tempónak és stresszünknek ellenére, vagy miatt, Ő vár ránk. Ő a legjobb segítségünk!
Ne hagyjuk, hogy Mennyei Atyánk reggel hiába várjon minket, hanem ébredéskor már mondjunk neki egy: „Jó reggelt!” És amíg reggelizünk és készülünk, hangosan vagy halkan beszélgetünk vele. Köszönetet mondhatunk neki, hogy jelen van és segít nekünk a nap folyamán. Kérhetünk tőle segítséget, ha valamit hektikusan keresünk. Beszélhetünk Vele a munkába menet, és hagyhatjuk, hogy a Karjaiba vegyen. Minden stresszünket ráhagyhatjuk. Ő vár minket, irgalmas hozzánk és csak szeretni akar bennünket.

Köszönöm, Mennyei Édes Atyám, hogy TE minden reggel jelen vagy és vársz rám. Megtisztítasz mindentől, ami tegnap volt, és újabb esélyt adsz nekem ma reggel. Segíteni akarsz nekem a nap folyamán, és tartani felettem a TE óvó Kezedet. Segíteni akarsz nekem minden nagyban és kicsiben. Hol is van olyan közel álló, olyan erős és olyan szeretõ Isten, mint TE?

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: