Istennek Ereje – 2020.11.18

Mert a keresztrõl való beszéd bolondság ugyan azoknak, akik elvesznek; de nekünk, kik megtartatunk, Istennek ereje.  
1 Korintus 1:18

Az Evangélium Isten Hatalma Ereje. Minden benne van ami minket megment; – minden gonosztól és pokoltól, haláltól és bűntől. Maga az Evangélium hatalmat tartalmaz arra, hogy felszabadítsa az embereket és hogy az ÚR Jézushoz hívja őket. Csak sokan nem veszik észre, mert bolondságnak, vallásosnak, elmaradottnak, réginek tartják az Evangéliumot … egyszerűen ostobaságnak. Csak azok érezhetik az Evangélium erejét, akik ismerik az ÚR Jézust; csak azok, akik nyitottak Jézus előtt, észreveszik a hatalmat, amely ezeken a Szavakon működik.
Az Evangéliumnak ez az ereje nem ismer korlátozásokat vagy korlátokat, minden természeti törvény ellen, minden ellenállás ellen működik. Mindig pozitív, mindig felszabadító, megkönnyebbítő, megváltó, megmentő, gyógyító.
Hány embert döbbentett meg az Ige, és életük teljesen megváltozott. Igen, én is mondom mondom Pállal együtt: „Mert nem szégyenlem a Krisztus evangyéliomát; mert Istennek hatalma az minden hívõnek idvességére,- Róma 1:16
Mi keressük Istennek ezt az erejét, amely az Evangéliumban, a Keresztről való Beszédben található meg, mert nagyon nagy szükségünk van rá. A farizeusok nagy odaadással tanulmányozták a Bibliát, és órákat áldoztak Isten törvényeinek olvasására, memorizálására és betartására. De Jézus azt mondta nekik: „Nem ismeritek sem a Szentírást, sem az Istennek Hatalmát.“
Szentlélek nélkül, Isten megvilágosodása nélkül olvassák a Szentírást, tisztán emberi módon olvassák a betűket és szavakat; – ezért nem ismerhették fel Isten hatalmát, és a törvényben maradtak. A Bibliát a Szentlélek segítségével akarjuk olvasni, hogy életre keljen és erőforrássá váljon bennünk. Ellenkező esetben mi is törvényessé válunk, mint a farizeusok, és nem ismerjük fel Istennek Hatalmát.
Szükséged van megváltásra, üdvösségre, gyógyulásra, erőre, örömre, boldogságra és békére? Olvasd el az Evangéliumot, Istennek Beszédét a Szentlélek segítségével. Ez majd életre kel benned és erővé válik, amely életet teremt benned.

Köszönöm ÚR Jézusom, hogy nekünk is megvan az az Evangélium, amely pontosan Terólad szól. Köszönöm, hogy ezek a Beszédek ma is élnek! Köszönöm, hogy ezeken a Beszédeken keresztül gyógyulást, felszabadulást és üdvösséget lehet átélni! Uram, szükségem van a TE Szavadra az én állapotomban!

PS: Isten Szavában, az ÚR Jézusban van a bölcsesség és a tudás minden kincse elrejtve. Olvasd, s majd Isten megmutatja a problémáidnak megoldását, olvasd Jézussal együtt. Kérd meg ŐT, hogy szóljon a Szívedhez. Ő megteszi.

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: