Ő Visszajön – 17.09.2021

Ímé eljő a felhőkkel; és minden szem meglátja őt, még a kik őt által szegezték is.
Jelenések 1, 7

…. és siratja õt e földnek minden nemzetsége. Úgy van. Ámen.
Ez a Jelenések könyvének második fő témája. Először is az ÚR Jézus Krisztus, a Megváltó dicsérete. És aztán az Ő visszatérése. A Jelenések könyve nem azért íródott, hogy megijesszen minket, hanem hogy dicsőítse Jézust és bátorságot adjon nekünk; – reménységünk valóra válik!
Minden szem látni fogja Őt …. Ez azt jelenti, hogy nem kell attól tartanod, hogy lemaradsz Jézus visszatéréséről, vagy bármilyen módon lemaradsz róla. A felhőkkel együtt fog eljönni, láthatóan és mindenütt a világon. A Megváltó, a magasztos ÚR eljön szeretett Menyasszonyáért! Vágyik a Menyasszony után, a megtisztított, feldíszített Egyházra, amely bízik benne és tiszteli ŐT.
Mindazok, akik által szegezték ŐT: Ez mindnyájunkra érvényes. Miattunk függött az ÚR Jézus a Kereszten. A mi vétkeink miatt halt meg. Minden bűn olyan, mint egy kés, amellyel ŐT átszúrják. De Ő megbocsát, ha kérjük és meg akarjuk javítani az útjainkat. Az Ő szeretete erősebb a halálnál!
És mindazokra is vonatkozik, akik nem hisznek Jézusban, akik elítélik és kigúnyolják ŐT. Nem arrogáns, hogy az emberek még mindig mindent jobban tudnak, mint Isten? És mégsem tudjuk kézben tartani a háborút, nem tudunk legyőzni egy kisebb járványt és az éhínséget, nem tudjuk befejezni a klímaváltozást ….. Emberi kudarc mindenütt nagymértékben. És mi ki akarjuk nevetni Istent?
A nemzetek jajgatni és panaszkodni fognak, amikor hirtelen megértik az igazságot Jézus Krisztusról. De már túl késő lesz. Jézus évek óta hívja magához az embereket, most pedig itt a végkövetkeztetés. Az elveszett örökkévalóság nagyon komoly dolog. Imádkozzunk családunkért, barátainkért, munkatársainkért és szomszédainkért! Vigyük el az emberekhez a Jézus általi üdvösség Evangéliumát! Az Idő a végéhez közeledik! Ébresztő!!!

ÚR Jézusom, örülök, amikor végre visszatérsz! Akkor minden szenvedés és igazságtalanság véget ér. Akkor úgy élhetünk, ahogyan TE eleinte szántad. És láthatunk Téged és megérinthetünk Téged. Csodálatos lesz!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: