Zsidógyűlölet – 2020.02.13

És megáldom azokat, a kik téged áldanak, és a ki téged átkoz, megátkozom azt
1. Mózes 12, 3

Isten ezeket a szavakat mondta Ábrahámnak, amikor felhívta és megígérte, hogy nagy nép lesz. Ez az áldás vagy átok továbbra is vonatkozik Ábrahám leszármazottaira, Izrael Népére.
Sok keresztények vannak, akik Izrael rajongói. Szeretnek mindent, ami Izraelhez kapcsolódik. Ennek nincs köze a politikához, itt különböző vélemények lehetnek.
Én, soha nem voltam nagy érdekkel Izrael iránt. Talán meglehet, ez egy kicsit érdekes. De soha nem voltam rajongója. Egy ideje még azt is észrevettem, hogy meglehetősen fenntartott voltam a zsidók iránt. Úgy gondoltam, hogy nem kellene, hogy oly felfuvalkodottak legyenek.
Most pedig, olvastam ezeket a Szavakat, Áldás vagy Átok. És rájöttem, hogy ez rám is vonatkozik. Nem voltam Áldás, Izrael számára, valahogy ellene voltam, annyira érzelmileg. Aztán eszembe jutott az a gondolat, hogy az Őseim bántalmazták a zsidókat. Nem tudom, mit cselekedtek ellenük, de tudom, hogy a zsidók ellen voltak. Ez a határozatlan anti-érzés elég gyakran előfordul.
Amikor az emberekért imádkozom és megkérdezem Istent, hogy vannak-e terhek amik a hőseimet illetik, gyakran jön a válasz: A Zsidók gyűlölete.  Ezután bocsánatot kérünk e bűnért és az abból fakadó összes többi bűnért, mint például a Zsidók üldözése, brutalitása vagy akár a meggyilkolásai.
Istennek Átka, gyakran kihat a 4-ik Generációig, ha az nem lesz felbontva. Egy Gyülekezet így nem növekedhet, hacsak nem bánják meg a Zsidók elleni bűncselekményeiket. És még az egyes keresztények sem növekedhetnek, ha az Őseik bűnei miatt ezen átok alatt vannak. Egész városok és országok állhatnak Isten Átka alatt.
Ezt én is elfogadtam magamnak, és bocsánatot kértem Istentől, hogy az Ő Nőpe ellen, én s az Őseim gyűlölettel jártak el. És ezután megszűnt az Átok. Most pedig, áldani akarom Istennek Népét, és Áldás akarok lenni számukra; – és nekem is szükségem van Isten Áldására!

ÚR Jézusom, bocsánatot kérek Őseim vétkeiért. Átkozták a Zsidókat, gyűlölték őket és gonoszul bántak el velük. Talán még üldözték és brutális cselekedeteket követtek el ellenük.Bocsáss meg, URAM! Áldani akarom ezt a Népet, mert ők a TE Néped. Köszönöm a felszabadítást!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: