Sok Szerencsétlenség – 2020.02.12

Ti gonoszt gondoltatok én ellenem, de Isten azt jóra gondolta fordítani, hogy cselekedjék úgy a mint ma, hogy sok nép életét megtartsa.  
1. Mózes 50:20

Józsefnek 11 Testvére volt, egyáltalán nem volt kényelmes az élete velük. Meg akarták gyilkolni, de aztán „csak“ rabszolgákként adták el Egyiptomba. Ott sok igazságtalanság miatt börtönbe került. Évekig ült ott. De Isten a karakterén dolgozott, és ő az Egyiptomi Fáraónak mint második Vezetőjévé vált. Ennek eredményeként sok embert, köztük testvéreit megmentette a nagy éhínségtől.
Néha úgy érezzük, hogy mások intrikájának vagy sorsának játékai vagyunk. Mindenki ellenünk áll, és minden ellenünk van, egyszerűen nincs szerencsénk.
Isten kiképzi a karakterünket és erősíti a hitünket, mindaddig, amíg kitartunk Őmellette. Azt akarja, hogy alkalmasak legyünk még nagyobb dolgokra. Minden rossz olyan, mint egy iskola vagy kiképzés. A hitünk nem növekszik, ha minden azonnal jól megy.
Egy barátom egy drogfüggő és kereskedő volt. Jézus kiszabadította őt a legnagyobb nyomorúságból.Az ÚR Jézus csodákat tett csodák után érte, hogy növekedjen a Hitben. Most azonban, néhány év után, az imádság csodái és válaszai egyre csökkennek. Növekedik a hitben, vagy visszaesik, a régi szemétbe? Isten azt akarja, hogy felnőtt hívővé tegye őt, és ne hagyja őt kisgyermekként, akinek minden sikerül. Gyakran találjuk meg ezt a jelenséget az emberekben, akik a legmélyebb mocsarakból származnak Hívő Keresztényekké.
Ne hadd magad megtéveszteni: Az ÚR Jézus Krisztus, mindig az ÚR és minden helyzetben. Ha Ő úgy gondolja, hogy te kitartasz büszke lehetsz erre az állapotodra. Maradj a hitben, ragaszkodj Őhozzá, és Ő hamarosan megváltoztatja a te sorsodat. Ő még mindig az ÚR, aki szereti Gyermekeit!

Igen, ÚR Jézusom, én bízom Tebenned! Mert tudom: TE csak a javamat akarod mindenkor. Nem tudok mindent megérteni, de tudom, hogy ha szükséges, TE mindent azonnal megváltoztathatsz. Köszönöm, TE mindenkor velem vagy!!

PS: Az, hogy te itt a földön élsz, az Istennek kívánsága volt, hogy sok embert megszabadítson általad. Segíthetsz a Bárka, azaz a te Gyülekezeted építésében. Evangélistaként, segítőként, barátként és imádságként akar használni téged. Neki mindenkivel van egy Terve, – a te életed itt nem értelmetlen sem nem céltalan.

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: