Imaközösség – 2020.02.14

Mert a hol ketten vagy hárman egybegyûlnek az én nevemben, ott vagyok közöttük.  Máté 18, 20

És Ő ígéri: Mindent, amit ketten közösen kérnek a földön, az Én Mennyei Atyámtól megkapják azt. – Nagy Ígéret! Többet kellene használnunk!
A zsoltárok szerint: Mily gyönyörűséges, ha a testvérek egységben élnek. – Igen, egységnek és szellemi egységnek kell lennie a testvérek között, különben ott van az ellenség, a testvérek vádlója, aki hazugságot terjeszt és ellentmondást vet el. Csak az egységben, a békében együtt vagyunk erősek, szemrehányás nélkül, büszkeség nélkül és az igazi tanítás érvelése nélkül. Ott, az alázat az időrend és a szerető kölcsönös szolgálat uralkodik.
Ma egy kis Imaközösségben voltam. Az emberek nagyon különbözőek voltak, és minden bizonnyal nem voltak mindnyájan ugyanazon a véleményen. De bennük volt az ÚR Jézus Krisztus Szeretete, és úgy szerették egymást, ahogy Jézus szereti őket. Erő volt a szobában! Igen, Isten a dicséret fölé van ragadtatva, ott van az irgalmi Trón! Így imádkozhatunk más emberekért is, és azt hiszem, Isten válaszol ezekre az imákra.
Ez az Istennel való közelség csodálatos. Ő a mi Békességünk és ebben az ima közösségben tapintható volt Isten békessége. Időnként nagy öröm van az imádságon, néha a békén. Mindig a dicséret és Imádat. Nagyon szeretem, az URRAL való közösséget – akkor, minden más nagyon kicsi lesz.
Egyedül imádkozni nagyon szép. De harmonikus közösségben imádkozni sokkal, sokkal szebb. Felszabadul a hatalom, felmerül az öröm, gyengül a bűnre való hajlam, mert az ÚR Jézus van ott, és érezhető az Ő Szeretete és hatalmas Jelenléte.
Furcsa, mi Keresztény Hívők, rendelkezünk a legerősebb fegyverekkel és mégis olyan ritkán használjuk őket. Miként változtathatjuk meg a világot jók érdekében, ha együtt vagyunk és együtt imádkozunk!!

Köszönöm ÚR Jézusom, a TE Jelenlétedet! Nagyon, nagyon közel Állsz hozzánk. Akár a Gyülekezetben, akár otthon vagyunk, TE mindenütt Jelen Vagy. Kérünk, vezess bennünket, amíg elérjük a célunkat. Köszönöm a Testvéreket, köszönöm a közelségedet, erősségedet és a TE Békédet!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: