A Halottak Feltámadása – 2020.11.02

Ha a halottak fel nem támadnak? Együnk és igyunk, holnap úgyis meghalunk!
1. Korinthus 15, 32

Igen, így élnek ma az emberek: gondolj csak a mostanra és érezd jól magad. Szabadság. Luxus. Élvezd az életet.
Mivel Isten már nem jelenik meg az emberek gondolkodásában, nincs erkölcs. Ami jó nekem, az jó. Csalás, hazugság, házasságtörés, istentelen szexuális erkölcs ….. még a politikusok is részt vesznek benne. És mindez azért, mert Isten már nem a mérce.
Ha tudod, hogy van Isten, akkor másként élsz. Az ember utólag, ítéletre, Isten áldására gondol, amelyet elveszít. Feltámadás nélkül nincs ítélet, ekkor senkinek sem kell igazolnia cselekedeteit.
De van feltámadás. Jézus volt az első és mindannyian követjük ŐT.
Vannak, akik a széles ösvényen és a széles kapun át járnak. Karonfogva biztatják egymást. Boldogok és káromolják Istent, amíg át nem jutnak a kapun. Aztán a másik világban vannak, és ott senki sem ismeri a másikat. Az anya már nem ismeri fel gyermekeit, a gyerekek pedig nem tudják, ki az anyjuk. Mindenki egyedül van az ő gonoszságával, minden jótol eltérően, a gonoszság, akadálytalanul terjed. Mindazokat a kínokat, amelyeket itt kezdünk átélni, tökéletesen átéljük. Ez a hely, ahol Isten már egyáltalán nincs, elképzelhetetlenül rossz.
Azoknak, akik bíznak Istenben és az ÚR Jézusban, azoknak itt kell járniuk a keskeny utat. Az angyalok felfrissítik őket, és Jézus nem hagyja őket egyedül. Át kell menniök a keskeny kapun. És akkor a megígért hatalmas Országban vannak. Ott, ahol nincs többé éjszaka. A betegség és a fájdalom ott gyógyul, mindenki a másikkal úgy törődik, mint egy anya az ő gyermekével. Jó ott, leírhatatlanul jó! Ott minden gonosznak kint kell maradnia.
Választhatunk: bízunk-e az ÚR Jézusban? Vagy a tömeggel haladunk? A Biblia azt mondja, hogy: Ő Ítélni fog. A halál után jön az ítélet. Boldog, akinek bűneik megbocsáttatnak.
A Biblia a Mennyről és pokolról beszél. A Bibliában nincs tisztítótűzről szó. (Sok olyan jámbor monda és történet létezik, amelyekről a Biblia nem tesz tanúbizonyságot; – de mi inkább hiszünk a Bibliában, mert ez Isten Szava!)

Köszönöm, ÚR Jézus, hogy TE elfogadsz engem Gyermekednek. A Tied vagyok, és TE gondosan vigyázol rám! Köszönöm, hogy nekem már nem kell félnem a haláltól, mert TE vagy a Megváltóm, TE viszel át engem a TE Királyságodba. Ámen!!

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Hinterlasse einen Kommentar