A CÉL – 2020.10.10

Testvéreim, én nem gondolom magamról, hogy már elértem, 14de egyet teszek: ami mögöttem van, azt elfelejtve, ami pedig előttem van, annak nekifeszülve futok egyenest a cél felé, Isten mennyei elhívásának a Krisztus Jézusban adott jutalmáért. 
Filippi 3, 13f.


Nekünk van an egy Célunk az életünkben! Ez, a Mennyei elhívás. Amikor majd az ÚR Jézussal vagyok a mennyben, akkor elértem a célomat. De még mindig úton vagyok. De előre tekintek az én URAMRA. Ő vár rám. Sokan egészen céltalanul bolyonganak az életben. Néha követnek valami jót, néha mást. Van aki csak a hétvégéért él, van, aki csak a nyaralásért, megint mások azt mondják: én a nyugdíj felé tartok. Már vannak céljaik, de mindig rövidek; szükségük van egy újra. És valóban nincs életcéljuk, csak az, hogy jól kezeljék az életet. Nem kellene ilyeneknek lennünk! Ezért adott nekünk Isten egy Célt: a Mennyei elhívást. Nem szabad pazarolnunk az életünket, hanem a Cél felé kellene tekintenünk, az ÚR Jézus szemével. Jézus meg akar szabadítani minket a múlt terheitől. Egyesek sok bűntudatot és kudarcot hordoznak magukkal. De Ő megszabadítani akar ezektől, mert Ő lehetővé teszi, hogy teher nélkül éljünk. A megbocsátása hatékony! Vannak, akik a múltban kotorásznak, valahol: Igen, akkor még szép volt! – de Jézus azt mondja: Te most élsz! Irányítsd előre a szemed, ne élj a múltban!
Szép, hogy az ÚR Jézus megvált minket életünk terheitől; sőt el kell felejtenünk azt, mert az ÚR eltörölte azt. Helyre kell állítanunk a lehetőségeket, és el kell fogadnunk Jézus megbocsátását. De akkor majd előre kell tekintenünk. Ez megszabadít minket a múlttal való kínzástól. Az ÚR Jézus Krisztus vár rád, és Célt és Reményt akar neked ajándékozni!!

Köszönöm ÚR Jézusom, TE ismered az életemet. Megbocsátottad a bűntudatom, és most előre tekinthetek. Neked van reményed és célod számomra. Értelmessé akarod tenni az életemet. És egy nap, majd ott leszek Veled, Szeretett URAM. Ott pihenhetek, és TE megvigasztalsz és felfrissítesz engem. Köszönöm, jó Pásztorom!

Közbenjáró Imádság: Az egyik fordítónk Dél-Afrikában él. Sok gazdát megölnek a feketék ott; az ő apósát is lelőtték. Most egy újabb szomszédot lőttek le, és a gyilkosokat letartóztatásuk után szabadon engedték. Félelemben élnek. De hová menjenek? Imádkozzunk e család védelméért és békéért Dél-Afrika számára!
Örményország: Itt is félelem van a keresztények, iszlamista mészárlása miatt. Imádkozzunk a keresztények védelméért! Örményország a legöregebb keresztény nemzet a világon! És az iszlamisták élvezik a keresztények lemészárlását …

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: