Stresz és Feszültség

Az Úr az én pásztorom;
nem szűkölködöm.
Fűves legelőkön nyugtat engem,
és csendes vizekhez terelget engem.
Zsoltár 23,1f

Sokan panaszkodnak állandó Deformációkról, Követelményekröl és sok Feszültség és Streszröl. Van hogy jó, de ha az ember, Tartalmasan túlterhelt, ez nemnagyon jó. Néha mi saját magunk hejezzük magunkat Stresz alá, és néha más tart nyomás alatt benünket. Jézus nemakarja ezt.
Vannak Emberek akik, túl sok ,,Nyugalmuk és Pihenésük“ van. Sok Semlegesség van és ök állandóan haszontalanok. Jézus nemakarja ezt.
A Feszültségekkor akar Ö nekünk Nyugalmat adni, amikoris mi Önála, Feltöltödhetünk, ( ha mi Idöt veszünk erre és ÖT keressük). Aztán eképpen mehet tovább, mert Ö felfrisit benünket. Ha ezekutánsem hagy fel a Stresz, megkel fontoljuk az Életünket. Hol van a tévedés? Miképpen kerülünk ki ebböl a Malomból. Valahányszor a Tévedés a mi Gondolatvilágunkban van, máskor pedig esetleg egy téves Helyen vagyunk. Jézus Bölcsességgel és Határozotsággal akar benünket ellátni, az Állapotunkban, a mi téves Gondolatainkban (pl. a magas Követelményekkor a magunk számára avagy a Hiányozhatatlansyndromban), igen, Ö kiakar Korigálni, Javítani.
Ö stabil Embereket akar formálni, akik a Stresz és Káoszban kitartóak és Nyugton maradnak. De az Emberekhez is, akik a Nyugalomhejre a Vízhez jönnek, ott táboroznak és a Füves Legelökön erösödnek. Ö a Nyugalom a legnagyobb Stresz közepette!
Az Élet egyhangu és nincsen más kiút, hanem csak Unalom, akkor is Ö tud változtatni(Ha akarod). Add át magadat Neki és légy Készenlétben és hadd a Szemed s Füled nyitva! Ö olyképpen akar Téged vezetni, hogy az Életed ismét érdemes lesz.
Ö azt akarja hogy az Életünknek értelme legyen. Ezért ne tegyük magunkat a Stresz alá, a mi Energiánkat, Idönket és Egézségünket tönkretegyük, hanem Vele idöszerüleg az Idöt töltsük.
Ö Élettel akarja az Életünket betölteni. Ha mi az Idöt mellékes dolgokra pazaroljuk, Ö ismét életre akar kelteni és új Célokat adni, amiért érdemes élni. Ö a Jó Pásztor, aki az Életet életszerüvé és értelmessé teszi.

Köszönöm, én Jó Pásztorom, hogy TE jelen vagy! TE vezetsz engem, ha én Rád halgatok, és a Nyugalmi Hejre vezetsz és a zöld Legelöre. TE megerösítsz és Bátorságot adsz. TE elömbe teszed az értelmes Célokat, és Veled egyetemben az Életemnek értelme lesz. Köszönöm, Jézusom,  TE csodálatosan gondomat viseled!

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Hinterlasse einen Kommentar