Végre Csend – 2019.05.23

Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek.  
Máté 11, 28

Az egész kicsiny Gyermekek teljesen gondtalanok. Nem aggódnak, nincsenek problémáik, nincs bűntudatuk… egyszerűen csak boldogok, gondtalanok, vidámak és boldogok. Így szeretnénk mi islenni! De az élet kemény valósága, átformált minket és elvette a gondtalanságot.
Tudod, a szív egy Tasakban van, a Perikardiumban, orvosi szempontból: Perikardium. Kisgyermekekben a Szív tiszta és szennytelen, és a Tasak üres. De mégis Idővel, jönnek az úgynevezett Valóságok: Kis hazugságok, rossz szavak és gondolatok… és minden apró dologgal lesz egy kis kő ebben a Pericardiumban. A nagyobb dolgok következtében, természetesen, egy nagyobb kavics. Most már megérthetitek, hogy egy felnőtt miért nem „gondtalan“, mert a perikardia teljesen tele van és nehéz. Már nincs boldogság. Mindenki a súlya alatt sóhajt és azt akarja, hogy továbbadja másoknak, de ez nem lehetséges. Az öröm, a béke, a nyugalom, a biztonság, a könnyű és az egyszerűség már nincs meg.
És ekkor jön az ÚR Jézus Krisztus és azt mondja: Add nekem a te Terhedet! ÉN akarom azt viselni helyetted. Majd fizetek érte a Kereszten, és te gondtalan leszel és békét találsz Énbennem.
Őneki nem lehetetlen egy „szívműtétet“ végrehajtani, és eltávolítani a kis és nagy köveket a perikardiumból. Talán hozzászoktál a Terhekhez, és már nem is ismerős számodra. De várj csak, mennyire boldog és könnyű leszel, amikor a teher végül eltűnik! Amikor a Csend és Nyugalom vesz körül, és Békességed lesz Istennel! Amint majd az Öröm vesz körül, és nyáron elkezdesz énekelni Jézusról szóló Karácsonyi énekeket! Gyönyörű, ez a Megkönnyebbülés és ez a Felszabadulás!!!

Köszönöm, ÚR Jézus Krisztus! A sok Forradalmaknak nem sikerült boldoggá tennie az Embert. Egyetlen templom sem teheti ezt meg. De TE vagy Az Aki nem ismer lehetetlent! TE elvetted az én Terhemet, és boldoggá tettél! Köszönöm, TE vagy az Életem URA!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: