Ő az én bölcsességem – 22.05.2019

Elvész az én népem, mivelhogy tudomány nélkül való.
Hóseás 4, 6 

Isten elszámol a papjaival: ők önzők, akik saját tanításukat tudatják. Ezek visszatartják az embereket, hogy megismerjék ŐT. Az emberek között, hizlalják magukat. Megfordítják az igazságot, és a rossz helyes, a bűn normává válik. Hazudnak. Nem ismerik Istent. Úgy gondolják, hogy mivel tanultak, a többiek felett vannak, és uralkodhatnak rajtuk. Nem ismerik Isten hatalmát vagy Személyét. Nehéz vádak ezek, melyeket Isten felvet Izráel papjai ellen. De sajnos  ez van mindmáig. A Bűnt normálisnak nevezik. Sok Pap és Lelkész nem ismeri az ÚR Jézust személyesen, és nincs semmi Közösségük Ővele. Mások a hírnevüket és a pénzüket gondozzák. Néhányan szeretnek más emberek felett uralkodni. Mindez, sajnos még ma is megtalálható. Ezért nekünk Keresztényeknek nagyon ébernek kell lennünk, és ellenőriznünk kell Pásztorainkat azért, hogy ők e, azok a Pásztorok számunkra, akiket az ÚR Jézus hívott el; – és nem csak tanulmányoztak. Az emberek eltévednek, mert nem ismerik sem az Istent, sem az Ő akaratát az ő életükért. És mi, Keresztények is, eltévedünk, ha elkötelezzük magunkat bármilyen fogalom, struktúra vagy különleges Bibliai értelmezés mellett. Szükségünk van az ÚR Jézus Krisztus Bölcsességére! Keresnünk kel az Ő Arcát! Szükségünk van erre a személyes kapcsolatra Jézussal, hogy Ő, megmutassa nekünk, hogy ki Isten, az Utat  a Mennybe, hogyan kell élni, és sok ezer más kérdést ami az Életet illeti. Ő az Istennek Bölcsessége. A ki ismeri ŐT, ismeri Istent. Szükségünk van Jézusra, a Jó Pásztorra, hogy figyelmeztessen minket a rossz utaktól. A hamis tanításoktól védelemre van szükségünk. Szükségünk van Őreá az Ő Biztonságára, a Békességére, amely ŐT körülvesz, az Ő Örömére, ami az Ő jelenlétében van; – Szükségünk van mindenáron Őreá, hogy Éljünk.

Köszönöm, ÚR Jézusom! TE oly Csodálatos vagy! Tebenned mindent megtalálok, amire szükségem van. Jó, a TE  jelenlétedben maradni, Tereád tekinteni, Veld beszélgetni, és látni a TE Kezed munkáját az életemben. Te vagy az én Jó Pásztorom!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: