Jézus a Megváltó – 2019.04.06

Mert úgy szerette Isten a világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. 
János 3, 16

Ez a Vers Jézus Krisztusnak, a Megváltónak az Evangéliuma. János jól összefoglalta: Jézus az Isten Fia, aki megvált minket, hogy ne vesszünk el. Isten szeretete az, ami mindezt, lehetővé teszi.
Egy Othontalan Intézetben voltunk. Nagyon nehéz szag volt ott, , bár mindenfele nagy tisztaság volt. Az emberek boldogan üdvözöltek és jó hangulatban voltak. Mi pedig, Tanúi voltunk az ÚR Jézus Evangéliumának, Akiről mi elbeszéltük azt, hogyan mentett meg minket, és milyen személyes szükségleteink miatt, vásárolt meg minket. De ami még fontosabb, a Szentlélek volt ott jelen, és Ő hozta elő ezt a kellemes Légkört. Ő az, aki felhívja az Emberek figyelmét az ÚR Jézusra. Ő dolgozik a Szívekben, hogy felismerjék Jézust és elfogadják ŐT, mind Megváltót!
Istennek Szeretete végtelen, korlátlan, s minden Emberre vonatkozik. Néha azt hiszem, túl rossz és gonosz vagyok, nem érdemem meg az Üdvösséget. Valójában véve, Isten el kéne engem Ítéljen. De aztán azt gondolom, hogy a gyilkosra aki az ÚR mellett volt megfeszítve, Ő ránézett, és látta a Mennyei vágyat annak Szívében, és azt is, hogy a gyilkos megbánta tetteit és Ő ezért megsajnálta, és azt mondta neki: Ma már velem leszel a Mennyben. – Jézus irgalmas volt a nyomorult gyilkossal szemben; – Vajon akkor az én számomra ne volna kegyelme?
Istennek Szeretete lehetővé teszi. Az Atya elküldte az Ő egyetlen Fiát, az Ő teljes Szívét a Földre. Ő adta nekünk ŐT, Embereknek; – és mi pedig a Keresztre szegeztük ŐT az összes bűntudatunkal. Isten annyira szeretett és szeret minket! Elképzelhetetlen!!
Jézus elhagyta a Mennyei Dicsőségét, és Emberrő lett. Átadta Magát a mi Kezeinkbe. Jeruzsálembe ment, átadta Magát a rómaiaknak és a zsidóknak. akik megkínozták ŐT és Keresztre szegezték. Tudta, hogy Ő a tökéletes Áldozat minden mi egész Adóságaink és Bűneink miatt; Ezért önként fogadta el ezt az Áldozatot, Szeretetből. Ezért tehát, aki az ÚR Jézus Krisztusban hisz, az soha nem vész el, jöhet az aminek jönnie kel: Ő a Megváltó!

Köszönöm ÚR Jézusom, az Áldozatodat! A TE Véred értem folyt ki, hogy én ne essek soha Ítélet alá. TE oly nagyon szerettél és szeretsz!!!!Hogy is tudnám én ezt tökéletesen megérteni vagy Jóvá tenni? Ez csakis a TE Kegyelmed, és semmi más csak Kegyelem és Szeretet. Oh, URAM, hogyan is szerethetsz te engem oooly nagyon!!! 

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: