AZ ÚR Jézus Beszédének Hatalma van – 2020.09.02

Hanem csak egy szót szólj,
és meggyógyul a szolgám.  
Máté 8, 8b

Az ÚR Jézus Krisztus Szavának Hatalma van! Mert Ő csak azt mondja, amit hall az Atyától. Amikor az ÚR Jézus tudja, hogy Isten meg akar gyógyítani egy embert, akkor Tekintéllyel és Hatalommal tudja kimondani az Igét, és Isten közbelép. Eképpen volt a Kapernaumi Kapitány szolgájával is. Jézusnak nem kellett mennie a százados házába, hanem távolról mondhatta ki a gyógyító Szót. A Kapitány hitt Neki, és a Szolga meggyógyult abban a Pillanatban. Az ÚR Jézus Szavának Ereje, Hatalma van!
Sokszor meggyógyított engem is. De általában idő kell a betegség legyőzéséhez. Ő sokszor meggyógyította a lelkemet a stressztől, de a normális út egy kicsit hosszabb. Ő gyógyít, de az Ő szokásos gyógyulási lépéseivel. Mivel tudom, hogy spontán és azonnal is gyógyíthat, az is elfogadható, ha a gyógyulás „normális“ körülmények között zajlik le. Tudom, hogy az ÚR Jézus gondoskodik erről. Türelem és bizalom szükséges, mert Ő az én Mindenható URAM.
Lelkünknek a sok sérülés és torlódás után is gyógyulásra van szüksége. Elég önzőek vagyunk emberi természetünkben! Az ÚR Jézus apránként el akarja venni a régit és beültetni akarja bennünk, az Ő Természetét. Meg akarja gyógyítani a keserűséget és az új sérülések félelmét; Büszkeségünket és önigazságunkat akarja elvenni. Azt akarja, hogy olyan emberekké váljunk, akik hasonlítanak Őreá. De ehhez idő kell. Lehet, hogy soha nem tudunk ezzel megbirkózni itt az életünkben, de továbbra is a Gyógyulás Ösvényén kell maradnunk. Az Ő Szavának hatalma van!
Amint a Nap a Virágokat elönti az Ő Fényével és azok Kivirágoznak, azonképpen lesz a mi életünk is egészséges, ha mi az Ő jó Szavát teljesítsük.

Köszönöm, ÚR Jézusom, a TE jó Szavadat! Az, Teljesen be kell hatoljon  énbelém, mint egy szivacs, amely felszívja a vizet. A TE Szavadnak az életem fölött kell állnia, mert a TE Szavad Gyógyszer és Élet. Szólj csak egy Szót és meggyógyul a TE Szolgád!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: