Hatóság – 2020.07.17

Miután összehívta a tizenkettőt, erőt és hatalmat adott nekik minden ördög felett, és a betegségek gyógyítására. Aztán elküldte őket, hogy hirdessék az Isten országát, és gyógyítsanak.
Lukács 9, 1f.

Először is, az ÚR Jézus megmutatta a tanítványoknak, hogyan kel eljárjanak, hogyan kell gyógyítani a betegeket, kiűzni a démonokat és hirdetni Isten Országát. Aztán kiképezte őket, hogy ők is ezt tegyék, és figyelte őket, és végül kiküldte őket, hogy tapasztalatokat szerezzenek és függetlenné váljanak. A sorrend egyértelmű volt. Pontosan úgy kell cselekedni, amint az ÚR Jézus.
Amikor Jézus Krisztus utasít bennünket, hogy adjunk, akkor betölti a zsebünket is, hogy legyen mit adnunk. Amikor arra utasít bennünket, hogy imádkozzunk valakiért, figyelmesen hallgatja imáinkat. Amikor arra utasít bennünket, hogy prédikáljuk az Evangéliumot, gondoskodik arról, hogy a hallgatók megértsék. Ő igazol mindent, azzal, hogy csodáival megerősíti a prédikációkat, amint ezt a Márk evangéliuma befejező Részén nyilvánít. Amikor arra utasít bennünket, hogy imádkozzunk a betegekért, biztosítja az eredményeket, azaz az egészséget. Amikor arra utasít bennünket, hogy távolítsuk el a démonokat, azoknak távozniuk kell mert ez az Ő akarata. Ő igazolja a mi engedelmességünket a hitünk által való eredményekkel.
Billy Graham az evangelizáció ajándékával volt megáldva. Amikor prédikált, az emberek özönlöttek az ÚRHOZ mert hittek. Mások megpróbálták utánozni, de bármennyire is próbálták, az eredmények nem valósultak meg. Billy Graham munkája volt, nem az övék. És az ÚR Jézus megerősítette Billy Graham prédikációját azáltal, hogy megnyitotta az emberek szívét az Evangéliumhoz.
Csakúgy, mint Billy Graham missziója, van az emberek gyógyító ajándéka is. Felhatalmazást kaptunk, mások többet, mások kevesebbet. Amikor a betegekért imádkozunk, az ÚR Jézus aktívvá válik, és jót tesz nekik, gyakran gyógyulással. Tehát mindazt amit megígért, azt Ő meg is cselekszi.
Jó tapasztalataim voltak a démonok kiűzésében, mert megértettem, amit az ÚR Jézus mondott. Nem kell ordítanom, mert elég az ÚR Jézus Krisztus által megadott Hatalom. Csak meg kell hallanom, amit mond, és meg kell tennem, akkor a gonosznak nincs hatalma az emberek felett.
Még mindig gyakorolnom kell valamit, a betegekért való munkálkodásban. Meglehet, hogy hiányzik a tökéletes hitem e tekintetben. De növekedésben van, mert lassan megértem, mit igényel tőlem az ÚR Jézus. Használnom kell az általa adott hatalmat, és hinni kell abban, hogy Ő azt teszi, amit megígért. És természetesen minden esetben figyelnem kell Istenre, az Ő utasításaira mert minden eset különböző.
Az Evangélium hirdetésében ugyanolyan jó gyümölcsre számíthatunk: Isten megnyitja az emberek szívét, hogy megértsék, az Ő Szavait amiket általunk hírdet. Ő a mi Segítőnk az Evangélizálásban, amikor megosztjuk az ÚR Jézus jó hírét, amikor elmondjuk, mit tett Isten az életünkben. Bátrak lehetünk, mert Ő adja a megfelelő Szavakat e tekintetben is!

Köszönöm ÚR Jézusom, hogy TE segíteni fogsz nekem, ha engedelmesen cselekszem a TE utasításaid szerint és bátran megteszem azokat a lépéseket, amelyeket mondasz. Igen, akarom hirdetni a TE Igédet, távolítani akarom a gonosz erőket, enyhíteni a szükségleteken, gyógyítani a betegeket és terjeszteni a TE örömödet! TE vagy a mindenneknek  URA, ezért is örömmel énekelhetek: A Kegyelem az életem felett van, Szereteted körülvesz, igen, TE jelen vagy, TE én URAM és Istenem!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: