Csak Külsőség – 2019.11.06

Vigyázzatok, hogy alamizsnátokat ne osztogassátok az emberek elõtt, hogy lássanak titeket; mert különben nem lesz jutalmatok a ti mennyei Atyátoknál.
Máté 6, 1

Természetesen tudjuk, hogy nem szabad kevélyeknek, dicsekvőknek lennünk. És mégis megtalálható ez mindenhol, még a Keresztény közösségekben is. Ezért beszél a Biblia annyira az alázatról.
Azoknak az embereknek, akiknek állandóan beszélniük kell a keresztény találkozókon, és mindent tudniuk kell, nagyon hiányzik belőlük az önbizalom. Üresek belül, mert Jézus nem él bennük. A megjelenés megőrzése érdekében az imádságban, hangosabbak, a leggazdagabbak a jó cselekedetekben és a legkitartóbbak a böjtben. Csodák történnek velük egész idő alatt, és a csodák nap mint nap nagyobbá válnak. – Szegény emberek, már nem ismerik Jézust.
Ha azonban valaki éppen megtalálta Jézust, és telve van a Szentlélekkel, az már nem tud nyugodtan ülni, hangosan ki kell jelentenie! Amivel telve a Szív arról szól a Száj, – ezt mondja a Biblia.
Láthatjuk, hogy nagy különbség van a lelkes keresztények és azok között, akik csak a külsőséget akarják megőrizni. Te melyikhez tartozol? Lehet, hogy azok közzé akik csak hallgatnak? Ó Gyerek, ez még rosszabb! Ha csak a kényelmes Kanapén ülsz, és mindent figyelsz és megítélsz, akkor csak langyos vagy, már nagyon álmos a hitben.
Hadd magad újra inspirálva az ÚR Jézus Krisztus által! Hagyd magad újra megtölteni a Szentlélekkel! Jöjj és kövesd ŐT! Csendesedj el Őelőtte és mond Neki: URAM, én Hozzád tartozom. Kérlek, törölj el mindent az életemből, ami nemegyeztető a Te akaratoddal, ami megakadályozza, hogy kövesselek Téged. El akarok indulni.
Sokan az ÚR Jézussal kezdték, és megtapasztalták ŐT mint Áldást. Aztán mégis becsúsznak a hagyományokba, az önmegtiszteltetésbe, a legitimizmusba, a teológiába vagy a sikerbe és ezek által elbizakodnak és a Pénz szerzése erőt vesz rajtuk. Esetekben követik a Gurujukat és az Evangelistáikat, de az ÚR Jézust már nem. Kár az elveszett évek miatt! Minden csak attól függ hogy milyen a te személyes közösséged, kapcsolatod, az ÚR Jézussal. Minden más másodlagos. Ha üres és hiányos, akkor keresd ŐT újra. Ő már epedve vár rád. Meg akarja újítani a teveled való Szeretetét. Készen vagy már?

ÚR Jézusom, visszajövök Hozzád. Csak TE vagy az Élet Forrása. Csak Tebenned van betelve a lelkem. Ó URAM, esedezve vágyok vissza Hozzád!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: