Isteni Szövetség – 2019.10.06

Az én ívemet helyeztetem a felhõkbe, s ez lesz jele a szövetségnek közöttem és a föld között.
1. Mózes, 9.13

A Szivárványról van Szó. Isten Kegyelmének e Jeleit, ma már egyes társadalmak, egészen más képzelettel vannak róla,  annyira hogy, mi  Keresztény Hívők, allergiások vagyunk, amikor látjuk a Szivárványt.
Azok a csoportok, amelyek megengedik maguknak és igénylik a szabad szexualitást, a Szivárvány az nekik van szánva; – és Isten jele. Nekünk nem kell szégyellnünk vagy dühösnek lennünk a színek és az Íj miatt! Mi büszkék lehetünk ez Íjra! És bizonyságot tehetünk másoknak is: ez Isten Kegyelmének és megbékélésének a jele.
Mindig örülök, amikor látom az íjat a felhőkben. Aztán emlékszem: Isten békét hirdetett, megbocsátott nekem, szeret engem! Igen, ez ok az örömre, és tényleg elkezdem élvezni azt. A helyzet gyakran nehéz, veszekedés vagy probléma. Aztán Isten feltünteti a Szivárványt a felhőkben, jeleként, hogy Ő még mindég jelen van, szeret engem, vigyáz énreám, megbocsát. Igen, ez örömöt kelt!
Így Isten a természetben és mindenhol, a szeretet jeleit, a mindenható jelenség jeleit, az elfogadás, a szépség és az öröm jeleit mutatja be . Igen, Isten oly csodálatos!!
Természetesen Istennek megvan a saját véleménye a szexualitásáról, amely nem ért egyet a modern véleményekkel. De mindig készen áll a békére és a megbocsátásra. Tehát nem szabad senkit elítélnünk, vagy Isten törvényei szerint, kényszeríteni valakit élni, betartani. A Kegyelem korában élünk, és kegyelmet hirdetünk, nem ítéletet! Megbékélést és nem gyűlöletet! Türelmesek vagyunk, mert a divat jön és megy, de egyedül Isten, aki változatlan marad.
Gyermekeinket példamutatónk segítségével erős személyiségeknek neveljük, akiknek nem kell mindenképpen a divatokba csatlakozniuk. Ők igen nagy Értékek számunkra és nem akarjuk elveszíteni őket, hanem szeretjük és szeretjük és újra szeretjük őket.

Drága Mennyei Édesatyám, Köszönöm a szeretetednek jeleiet a felhőkben! Ez a Szivárvány annyira gyönyörű, hogy én ezt mindég csodálom. Igen,TE csodálatos vagy!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: