Isten szereti a Gonosztevőket!​ ​ – ​ ​2019.08.19

Felhozza az õ napját mind a gonoszokra, mind a jókra, és esõt ád mind az igazaknak, mind a hamisaknak. 
Máté 5, 45

Kit részesít előnyben Isten: téged vagy a gonosz szomszédodat? Ki értékesebb neki: Te vagy az engedetlen feleséged? Kire akarja elárasztani Isten áldását: reád, vagy a hitetlen, keményszívű szüleidre?
Isten ismeri a mi Szívünket. Ezért Ő arra szólít fel, hogy Ő mindenkit szeret, és hogy mi is mindannyian úgy szeressünk, ugyanazzal a Szeretettel, mert mi már az Ő Gyermekei vagyunk.Ő tudja, hogy mennyire irigyekké válunk, ha a mi szomszédunknak van valamije jobb, mint nekünk, vagy egy barátnak több szerencséje van, mint nekünk. Hányszor megtörténik, hogy Ő megáld valakit, és azt gondoljuk, miért nem engem?
Ő más nézetet akar adni nekünk. Nem az én érzésem, gondolkodásmódom és eljárásaim legyenek a középpontban már, nem az én énem, hanem az Övé. Isten az én Atyám és az összes többi emberek Atyja. Ezért szereti annyira őket! Ezért akar oly gyakran, áldani és vágyik arra hogy minden Emberrel találkozhasson! Ezért akarja megmenteni a többi embereket is az örök kárhozattól! Ő már megfizetett értük egy magas Árral: Fiát adta halálra értem, érted és mindenkiért! Igen, az ÚR Jézus Krisztust.
Közvetlenül halála előtt, az ÚR Jézus egy dombon ült és letekintett Jeruzsálemre. Sírt, mert tudta, hogy néhány év múlva ellenségek jönnek, elpusztítják a várost és meggyilkolják az összes lakót. Sírt érettük, mert meg akarta menteni őket, de ők ezt nem akarták. Mindent megtett értük, még a Kereszthalált is elvállalta, értük, de ők nem akarták. Mennyire is szereti az ÚR Jézus az embereket, még azokat is, akik nem akarnak róla tudni, vagy üldözik ŐT még ma is és káromolják az Ő Szent Nevét! Bizonyára nem a büntető, ítélkező, gonosz Isten Ő, ahogy egyesek feltételezik Őróla. Áldást, vigaszt, segítséget, bátorságot és kedvességet akar adni.
Mi az ÚR Jézus Krisztust akarjuk követni és azt tenni, amit Ő tett és tesz, más emberekkel szemben, igen az Ő gondolatait és cselekedeteit. Ő a mi URUNK! Szeretni akarjuk őket, aktívan és folyamatosan megbocsátani nekik, és harcolni értük, Isten iránti Szeretettel. Talán felismerik majd ŐT, a Megmentőt, és megmenekülnek a pusztulástól.

Köszönöm, ÚR Jézus Krisztus, hogy TE annyira szerettél és szeretsz minket! Nem érdemeljük meg, ez csak tiszta szeretetből áradó Kegyelem. TE szeretsz, állandóan megbocsátasz, és áldásokkal árasztasz el. Segíts URAM észrevenni a mások iránti hatalmas Szeretetedet. Segíts nekem elnézni önmagamtól, és ne vegyem magam mindég oly fontosnak. Te vagy az ÚR, és én mindenekben szeretnélek Téged követni.

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: