Isten ígérete – 2021.09.12

Mivelhogy ragaszkodik hozzám,
megszabadítom õt,
felmagasztalom õt,
mert ismeri az én nevemet!
Segítségül hív engem,
ezért meghallgatom õt;
vele vagyok háborúságában:
megmentem és megdicsõítem õt.
Hosszú élettel elégítem meg õt,
és megmutatom néki
az én szabadításomat.
Zsoltárok 91:14ff.

Ilyen Isten Ígérete annak, aki ismeri ŐT és ragaszkodik Hozzá. Tehát, valójában minden embernek, minden hívő embernek, mindenkinek, aki akarja.
Az egyetlen feltétel: Hozzá kell szorosan ragaszkodnom. Senki és semmi máshoz, csakis, az ÚR Jézus Krisztushoz, a Megváltóhoz. Meg kell ismernem az Ő szent Nevét: Jézus Krisztus. Aki ismer egy nevet, az személyesen is ismeri a viselőjét. Ezért egész közelről és biztosan kell megismernem az ÚR Jézust, hogy bensőséges, szívből jövő, személyes kapcsolatom legyen Vele. Csak olvasni róla és hallani róla nem használ semmit, vagy más szentekkel egy sorba állítani. Ő a Király, csakis Ő.
Amikor szükségben vagyok, ŐT kell segítségül hívnom, az Ő Nevét kell segítségül hívnom. Ő a Megváltó, igen, a Megváltó és a Szabadító. És amikor már nem tudok imádkozni, akkor kimondom az Ő Nevét: Jézusom, Jézusom! Minden vágyamat, szerelmemet, fájdalmamat bele tudom helyezni ebbe a Névbe.
Ő az, aki kiválasztott engem, minket, amikor a Kereszten függött. Nagyon magas árat fizetett értünk: az Életével. Ezért nem hagy minket soha az ellenségnek, a halálnak, a rossz helyzetnek, a betegségnek vagy bárki és bármi másnak. Szereti az Ő kiválasztottjait, ezért soha nem hadja el őket. Mindenféle áldást tartogat azok számára, akik szeretik ŐT, akik ragaszkodnak Hozzá, és akik reményüket belé vetik. Ő méltó arra, hogy szeressük és imádjuk ŐT.

Köszönöm, ÚR Jézusom, hogy TE soha nem utasitottál el! A TE kezedben vagyok és maradok. Ott biztonságban vagyok, még akkor is, ha a világ romokban hever. Még akkor is, amikor mindenki más fél és pánikol, az én szívem békét talál Benned. Köszönöm, hogy oly nagy érték vagyok Számodra!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: