Álmatlanság – 2021.08.20

Békességben fekszem le és legott elaluszom;
mert te, Uram, egyedül adsz nékem bátorságos lakozást.
Zsoltárok 4, 9

Én lefekszem és elalszom;
felébredek, mert az Úr támogat engem.
Zsoltárok 3, 6

Nem félhetsz az éjszakai ijesztéstõl,
a repülõ nyíltól nappal;
Zsoltárok 91, 5

Ez csak három ígéret, amit Isten az álmatlanság miatt tartogat számunkra. Igényt tarthatunk rájuk, ha békességben vagyunk az ÚRRAL. Aki tele van bűnnel, és azzal akar aludni, az éjszaka, rémálmokat fog átélni. Azok, akik nem bíznak az ÚRBAN és nem pihennek meg benne, nyugtalanok lesznek, a gondolatok újra és újra megfordulnak, és az alvás messze elmarad. Azok, akik ésszerűtlenek, és este erős kávét, teát vagy stimulánsokat isznak, nem fognak elfáradni. Életmódunkat meg kell vizsgálnunk Isten előtt; – ehhez szükségünk van a bölcsességre, amelyet Isten szívesen ad; – és az imádsággal nyert felismeréseinket a gyakorlatba kell átültetnünk.
Isten megtartja ígéreteit! A Válás után tele voltam nyugtalansággal, a gondolataim pörögtek, és nem tudtam pihenni. Különösen éjszaka működött bennem. Isten nem tett csodát, hogy aludni tudjak, bár nagyon kétségbe voltam esve. De Ő mindent meggyógyított bennem, és így hónapról hónapra lassan jobb lett; – és Ő vigyázott rám, hogy a fáradtság ellenére is végezhessem a munkámat.
Néhányszor volt bátorságom másokkal együtt imádkozni. Egyszer egy rákos betegnek is az utolsó stádiumban. Egy kicsiny Miatyánk után úgy aludt, mint egy téli álmot alvó medve, és mi megismételtük az imát. Miután imádkozott, minden alkalommal csodálatosan, fájdalom nélkül tudott aludni. Halleluja!
És még most is imádkozom az álmatlanságban szenvedő emberekért, és Isten meghallgatja az imát. Minden este imádkoznom kell egy idős hölgyért, akinek remegő bénulása/Parkinson-kórja van, és súlyos csontritkulással és fájdalommal küzd. Azóta szünet nélkül csodálatosan alszik.
Igen, Isten meghallgatja az imát, még ezekért az ,,apró“ dolgokért is. Ő az Atya, aki szereti Gyermekeit! Ő helyezi az Ő békéjét a szívünkbe. Köszönöm!!!

Igen, mennyei Atyám, TE csodálatos vagy! TE gondoskodsz Gyermekeidről és békét adsz. TE rendezed az életünket. Segíts, URAM, hogy biztonságban pihenhessünk és aludhassunk! Az ÚR Jézus Krisztus nevében eltávolítjuk a rémálmokat és a gonosz gondolatokat! AMEN!!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: