Speciális Tisztító – 07.08.2021

A kiben van a mi váltságunk az Õ vére által, a bûnöknek bocsánata az Õ kegyelmének gazdagsága szerint.
Efézus 1, 7

Tegnap megnéztem egy ablakot a régi istállóban, ez volt az utolsó a sorban, és soha nem volt megtisztítva. Az ablakon alig jött be fény. Fogtam egy rongyot, ráöntöttem egy speciális tisztítószert, és megtöröltem a régi ablakot. Aztán néhány lépést hátráltam, hogy megvizsgáljam a munkámat. Micsoda különbség! A nap átjött, ragyogott! De most már tényleg teljesen ki akartam tisztítani az ablakot, egy ilyen kis sötét csík a közepén, az csak félmunka volt. Esztelenség, ezt minden normális ember mondaná.
De velünk, Keresztényekkel ez gyakran így van! Olyanok voltunk, mint egy régi, piszkos ablak, és Jézus elkezdett minket megtisztítani. De a közepén már elég volt, nem akartunk többet, volt elég fény. De egy ilyen félig tiszta ablak, az egy teljes képtelenség. Nem, mi teljesen meg akarunk tisztulni mindentől, ami valaha rossz volt, minden bűntől, minden kudarctól! Nem csak a felét! És mindattól, amit most teszünk, ami nem tetszik az ÚR Jézusnak. Nem csak a felét, hanem az egészet! Neki kell teljesen megszentelnie az életünket és birtokba vennie azt Isten számára, nem csak félig!
És nem elég nekünk, ha csak egy kis fény és nap süt be az életünkbe. Teljesen a fényben akarunk lenni!
Éjszaka egy lámpa világít odabent, ez az ÚR Jézus. Ragyog a sötét éjszakába. Senki sem látja az ablakot, mindenki látja a fényt: az URAT, Jézus Krisztust. Így van ez, ha mi Őhozzá tartozunk: Az emberek az ÚR Jézust látják, nem minket.

ÚR Jézusom, TE megtisztítottál engem minden bűntől és kudarctól a TE drága Véred által! Kérlek, tisztíts meg teljesen, vedd el az egészet belőlem ami nem odavaló és ragyogj át rajtam! Nem egy kis megváltást akarok, hanem Teljeset!

PS: Az ilyen ablakok speciális tisztítószere Jézus vére. Ez megtisztít MINDEN bűntől!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: