Depressziós és csüggedt? – 2021.07.24

Mert így szól a magasságos és felséges,
a ki örökké lakozik, és a kinek neve szent:
Magasságban és szentségben lakom,
de a megrontottal és alázatos szívûvel is,
hogy megelevenítsem az alázatosok lelkét,
és megelevenítsem a megtörtek szívét.
Ézsaiás 57:15

Ez Isten akarata: Ő azokkal akar lenni, akiknek nincs reményük. Meg akarja vigasztalni azokat, akiknek nincs már semmi reménységük. Közel akar lenni azokhoz, akiket mások elhagytak. Ő erőt akar adni ott, ahol csüggedés van. Szíve tele van szeretettel és együttérzéssel az elnyomottak és megtörtek iránt. Neki nem számít, hogy a nyomorúság a saját vagy mások hibájából keletkezett. Mert Ő a mi Atyánk, aki először megvigasztal és bekötözi a sebeket. Egy Atya, aki megbocsátja Gyermekei minden hibáját. Vele, az Ő szívében vagyunk igazán otthon. Ezért akarjuk ŐT keresni, és hagyni, hogy Ő vigasztaljon bennünket. Nem akarjuk feladni, hanem újra és újra elébe járulunk kéréseinkkel. Mindaddig míg Ő, Karjaiban nem vesz minket és megvigasztal minket. Ő megígérte és be is fogja tartani az ígéretét. Ő az elnyomottakkal és a megtört szívűekkel van, hogy felélessze a lelküket és felélessze a Szívüket.

Atyám, hol is van olyan Isten, mint TE? TE vagy a Szent, de Aki olyannyira tele vagy irgalommal is irántunk! TE látod a szerencsétlenségünket, és közel akarsz lenni hozzánk, hogy megvigasztalj minket. TE megbocsátasz minden bűnt és adósságot. Igen, hol is lehetne egy olyan Isten, mint TE? Atyai Szíved telve van Szeretettel Gyermekeid iránt. Hogyan is lehetne egyáltalán lehetséges az, hogy elfelejts bennünket?

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: