EGY CSODÁLATOS NAP! – 2021.07.20

Ez a nap az, a melyet az Úr rendelt;
örvendezzünk és vigadjunk ezen!
118. zsoltár, 24

Csodálatos az ÚR! Az Ő teremtése teljesen gyönyörű és csodálatos. Az Ég olyan hatalmas nagy! A felhők végtelenek, és végtelen számú formájuk van. A mezők és erdők buja zöldje telíti a szemet. A madarak vidáman csicseregnek és tele vannak élettel. Csodálatos, igen, valóban csodálatos, az ÚR mindent tökéletesen teremtett!
Ő az ÚR mindenek felett, és minden helyzetben az Övé az utolsó szó. Ő uralkodik az égen, a földön és a hatalmas világegyetemben. Túl nehéz lenne bármi is egy ilyen hatalmas ÚRNAK? Ma örülhetünk! Mert mi az Ő szeretett Gyermekei vagyunk. Vajon meglehet az, hogy az ÚR ma egy pillanatra is, eltévesszen minket a szeme elől? Vajon meglehet az, hogy ne lenne az ÚR ma is segítőkész és kedves hozzánk? Vajon az Ő türelme ma kimerülne? Hagyja-e ma győzni az ellenségeinket? Nem, az ÚR irányít minden másodpercet. Megnyugodhatunk és örülhetünk ezen a napon. Lehet, hogy Istennek más tervei vannak, mint nekünk, és a dolgok másképp alakulnak, mint ahogyan mi szeretnénk. De Ő az ÚR! Ő dönt! És Ő jót akar nekünk.
Igen, ma örülni és vigadni akarunk Ővele, és élvezni a napot. Boldogok lehetünk, mert Ő jelen van. Akkor is örülhetünk, ha a helyzetünk nem túl rózsás. Ő az ÚR!

Köszönöm, mennyei Atyám, az ÚR Jézus Krisztusban, hogy erős kezedben tartasz engem! Ezért lehetek ma vidám és örvendhetek. TE vagy a hatalmas Isten, aki szereti Gyermekeit. Igen, ma a TE napod van, TE uralkodsz, TE mondod ki, az utolsó szót!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: