Áhítat ​- ​2021.07.14

A csecsemõk és csecsszopók szájával erõsítetted meg hatalmadat.
Zsolt 8,3

Amikor az ÚR Jézus szamárháton lovagolt be Jeruzsálembe, az egész város felbolydult. Az emberek kiterítették ruháikat az utcán, ágakat vágtak a fákról, és örültek. Rájöttek, hogy a királyok Királya jön! Amikor a gyerekek vidámak és fesztelenek, akkor vég nélkül tombolhatnak, ugrálhatnak és kiabálhatnak, amíg le nem esnek. Nekünk pedig olyanná kell válnunk, mint a gyermekek …… Végül is bőven van okunk az örömre: Jézus megváltott minket, eltörölt minden bűnt és adósságot, és a halál után Istennel leszünk a Mennyben. Ott végtelen öröm lesz, és mindenki dicsérni és dicsőíteni fogja a mi nagy Istenünket. Egy barátom, egy kikötői munkás, megtalálta az ÚR Jézust, és Ő megszabadította őt az alkoholtól. Annyira tele volt örömmel, hogy Jézus megszabadította, hogy állandóan dicsérte. Még a házi csoportban is énekelt a hangos hangján, ahogy csak tudott. Nem hangzott jól, de szívből jött. A mennyország tele volt örömmel az ő dicséretétől és éneklésétől. Sajnos elkezdett visszaesni. Aztán elesett, és nem tért magához. Most az Úrral van, és vég nélkül dicsérheti és magasztalhatja Őt. Jézus ezt a fékezhetetlen örömöt akarja a Szentlélek által a szívünkbe ültetni, hogy egész nap hálát adjunk, dicsérjük és dicsőítsük Őt. Csak a „szuperkegyesek“, a farizeusok állnak, és nem hiszik el, és a fejüket rázzák: „Egy kis rendet és tisztességet kérek még! De: Az öröm ezen is áttör!
Ne hagyd magad legyőzni az emberi rend és „tisztesség“ által. Engedd, hogy az ÚR Jézus örömével töltsön el téged!!!

Köszönjük, ÚR Jézus, Te méltó vagy arra, hogy Téged dicsérjünk, dicsőítsünk és énekeljünk! Mert Te megváltottál minket! Tedd örömödet a szívünkbe, hogy mindenki láthassa: TE vagy az Úr!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: