Erőteljes Imádság- 2021.07.04

Továbbá, én (Jézus) mondom nektek:
Hogy ha ketten közületek egy akaraton lesznek a földön minden dolog felõl, a mit csak kérnek, megadja nékik az én mennyei Atyám. Mert a hol ketten vagy hárman egybegyûlnek az én nevemben, ott vagyok közöttük.
Máté 18:19f.

Észrevettem, hogy a Mennyei Atya meghallgatja és felel minden komoly imámra, és jó néhány nem annyira komoly imámra is. Az áldások mindig felszabadulnak. Minél komolyabb vagyok, annál komolyabban imádkozom. Nem tudok megnyugodni, és addig imádkozom, amíg nem érzem a győzelem és a béke érzését. Akkor tudom, hogy túl vagyok rajta, a győzelem megvan. Ha szükséges, böjtölhetek is, hogy hangsúlyozzam a komolyságot.
Észreveszem a különbséget, hogy csendben, gondolatban imádkozom-e, vagy hangosan beszélek. Hangosan sokkal ,,hatékonyabb”, több áldás szabadul fel. És észreveszem a különbséget, hogy általában ,,Istenhez” imádkozom, vagy az Úr Jézushoz, és az Ő Nevét hívom segítségül. És észreveszek még egy különbséget: a másokkal való közösségben az imáknak nagyobb erejük van, sokkal, de sokkal több áldást szabadítanak fel, Jézus sokkal erőteljesebben válaszol.
Ez arra kell, hogy bátorítson bennünket, hogy hűségesen álljunk össze, és legyünk egyek az imádságban egy ügyért vagy Népért. Különösen a házaspárokat hívják ki arra, hogy tegyék félre a veszekedéseiket, a vitatkozásokat, és imádkozzanak a gyermekeikért (veszekedésben, sértett arccal, veszekedő komolysággal ez nem lehetséges; megbocsátásra és alázatra van szükség).
Hány áldás veszik el, mert nem imádkozunk!!! Hány gyermek megy rossz, nehéz utat, mert nem kísérjük el őket! Hány ember nem üdvözül, mert csak magunkról szólunk!
A Bibliában oly sok ígéret van az imádságra; – nem vesszük őket komolyan? Az imádság komoly munka, és amint elkezded, örömet okoz. De a kezdet sok önfeláldozásba kerül.
Keressetek barátokat, akikkel együtt imádkozhattok, a Gyülekezetben, és ha nem teszik ezt a Gyülekezetben, akkor könyörgéssel unszold őket erre!
Légy bátor, mert Isten válaszolni akar az imákra! Imádkozzatok azokkal az emberekkel, akiknek bármilyen szükségük van, és ne legyetek bátortalanok! Olyan csodákat fogsz látni, amire egyáltalán nem is számítottál!
Kezdjetek el imádkozni. Ne aggódj annyira a hírneved, a büszkeséged, az imádságod ,,kudarcaid” miatt. Isten dolga, hogy miként válaszol az imáidra.

Köszönjük, Mennyei Atyánk, hogy bármit kérhetünk Tőled! Köszönöm, hogy mindig meghallgatod és gyakran válaszolsz az imáimra! Köszönöm az Áldásokat, amiket kiárasztasz!!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: