A TE Kegyelmed – 2021.06.23

Kegyelembõl tartattatok meg!!!
Efézus 2:5

Tegnap megkérdeztem az URAT, hogyan tudja Ő szeretni ezeket az embereket. Mindannyian hazugok, tolvajok, egoisták, kegyetlenek és brutálisak egymással, hálátlanok, keserűek és bűntudat nélküliek. Aztán Ő azt mondta nekem: Te is lehetsz más. És megmutatta nekem, milyen szeretettel gondozza a kertjét egy kíméletlen ember. És ahogy egy keserű, zsémbes anya védelmezően hajol a gyermekei fölé. És hogyan játszik egy brutális ember a kutyájával…. Igen, tényleg lehetséges rajtuk segíteni, gondoltam, de …. nem akarnak vagy nem lehet rajtuk segíteni?
Az ÚR Jézus Krisztus Áldott Kegyelme, bárkit képes szerető, gondoskodó, kellemes, kedves emberré tenni! De amíg mi küzdünk, erőlködünk és követelőzünk Istentől, addig a Kegyelem biztosan nem uralkodhat. És ez meglágyít engem, hálás leszek Neki, és feladom a küzdelmet. Függővé válok Tőle, Aki mindent meg akar adni nekem. Olyan leszek, mint egy puha viaszdarab az Ő szelíd finom kezében, amit Ő formálhat. Ő belém tudja helyezni az Ő Lelkét, és így Ő élhet énbennem. Szeretnék Rá hallgatni, és úgy beszélni, ahogy Ő mondja nekem, és úgy cselekedni, ahogyan Ő ezt elvárja tőlem. Csak így válhat a Föld a Mennyország egy darabkájává.
Bár tudjuk, hogy az Ő Kegyelmétől függünk, mégis másképp élünk. A Kegyelem Ajándék, meg nem érdemelt Ajándék! De mi mégis  megakarjuk erőltetni magunkat, hogy kedvesek és jók legyünk. Ó, bárcsak végre megértenénk, hogy az Ő Kegyelme mennyire mindent átfogó! Akkor a Szívünk megnyugszana az Ő jelenlétében.
A kegyelem nagyobb minden Problémánál, nagyobb minden bűnnél, és még téged és engem is csodálatos emberré tud tenni. Csak hagyjuk Istent dolgozni!!! Nézzünk inkább a Kegyelemre ma, egész nap, és adjuk át magunkat teljesen az Ő Kegyelmének a hiányosságainkkal, szeretetlenségünkkel, hibáinkkal és problémáinkkal együtt; – Ő majd cselekszik!!!

Köszönöm, ÚR Jézus Krisztus, hogy én teljesen rád hagyatkozhatok. A TE Kegyelmed az én életem felett van! A TE Lelked bennem véghezviszi azt, amit én nem tudok! Nem kell többé semmit kiérdemelnem Tőled, hanem elfogadhatom Szeretetedet és Kegyelmedet; – igen, TE vagy az én csodálatos Istenem!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: