Isten Világosság – 10.06.2021

És ez az az üzenet, amelyet tőle hallottunk és hirdetünk néktek, hogy az Isten világosság és nincsen ő benne semmi sötétség. Ha azt mondjuk, hogy közösségünk van vele, és sötétségben járunk; hazudunk és nem az igazságot cselekesszük. Ha pedig a világosságban járunk, amint ő maga a világosságban van: közösségünk van egymással, és Jézus Krisztusnak, az ő Fiának vére megtisztít minket minden bűntől.
1 János 1: 5-7

Isten Világosság és Dicsőség, Tisztaság, Szentség és Szépség. Minden átvilágítható és megvilágítható, semmi sincs elrejtve. És ez a szent Isten közösséget akar velünk, hibás, bűnös emberekkel, mert Ő végtelenül szeret minket. Ő ismeri életünk titkos bűneit és tisztátalanságunkat, és meg akar szabadítani tőlük. Az Ő világosságába akar minket bevinni! Valójában elképzelhetetlen: A Szent, közösséget akar velünk! Ez csak azért érthető, mert Ő szeret minket. Ezért Ő kiirt minden bűnt és minden tisztátalanságot, Jézus Krisztus Vére által, megtisztít minket minden bűntől. Minden reggel újból megtisztít minket minden szennytől, hogy a világosságban, az Atyánkkal való közösségben és egymással való közösségben lehessünk. Mert Jézus nemcsak engem tisztít meg, hanem ugyanúgy, ahogyan a Testvéremet és Testvérnőmet is. A bűn és az adósságok eltörlődnek, csak az marad, ami tökéletes és teljes mértékben a Világosságban van. Még ha kevés is, de legalább van valami! Éljünk az Ő Világosságában, legyen az Ő reménységének fénye a szívünkben, legyünk az Ő Világossága a körülöttünk élők számára! Éljünk úgy, mint a Világosság Gyermekei, fényes, ragyogó szívvel, hazugságok, kompromisszumok és apró valótlanságok nélkül.

Édesatyám az ÚR Jézus Krisztusban, TE vagy életem fénye. TE vagy minden Reményem és az Útirányom. Még ha sötétség is vesz is körül, a TE fényed akkor is jelen van. Köszönöm, hogy kihoztál a sötétségből a Világosságra! Te vagy a Fény és Világosság Istene!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: