Az én erőm, az Ő kegyelme – 2021.05.22

És ezt mondá nékem: Elég néked az én kegyelmem; mert az én erõm erõtlenség által végeztetik el.
2 Korinthus 12:9

Amikor fiatal voltam, tudni akartam, milyen nagy az erőm és a képességeim. Sok mindent kipróbáltam, hogy kiderítsem, mik a határaim. Meglepődtem, hogy mi minden lehetséges! De nagyon büszke is lettem a képességeimre, és lenéztem azokat, akik gyengébbek voltak. Ekkor Isten félreállított és megfosztott mindentől, amire büszke voltam. Kemény idők voltak azok! Az egyetlen jó dolog az volt, hogy Ő nagyon közel volt hozzám azokban a nehéz időkben, és egyre nagyobb és nagyobb lett bennem. Megvigasztalt, újra és újra felemelt, bátorított, és soha nem adott fel. Ma örülök, hogy szeretett URAM hordozott engem ezen az iskolán keresztül. Nem tettem sok világrengetően nagy dolgot, de Ő sok-sok nagy dolgot tett az életemben!
Egyszer megkérdeztem Tőle, hogy miért tesz csodákat és gyógyítja az embereket. Ő azt mondta: „Az én Szeretetem és Könyörületessșgem miatt.” Sokáig gondolkodtam ezen, amíg megértettem: nem a szavak számítanak, amikor imádkozom, hanem a Szívem. Bízom-e a ,,meggyőződéseimben”, vagy az Ő Kegyelmében bízom? És valahányszor imádkozom az emberekért, észreveszem, hogy Isten túláradó szeretete az imán keresztül munkálkodik. Igen, hogyan tudok csodát tenni? Nem tudok. De az ÚR Jézus Krisztus bőséges kegyelme igen! Így, egyre inkább észreveszem a korlátaimat és gyengeségeimet, ugyanakkor egyre inkább az Ő Kegyelmét, Irgalmát és Szeretetét. Ezekután, könnyű imádkozni másokért! Mindez, nem tőlem függ, hanem az én csodálatos URAMTÓL, aki szeret jót tenni és Áldani!

Köszönöm, ÚR Jézus, a TE jelenlétedet! TE Szeretsz Segíteni, Támogatni, Vigasztalni, új Bátorságot adni! Igen, én Tőled függök, TE vagy az életem forrása!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: