Erős Reménység – 2021.04.26

A nép, a mely sötétségben ül vala, láta nagy világosságot, és a kik a halálnak földében és árnyékában ülnek vala, azoknak világosság támada.
Máté 4, 16

Az ÚR Jézus megkeresztelkedése után, a pusztába vitetett. Ott böjtölt, és az ördög megkísértette ŐT. Jézus azonban ismerte a Szentírást, és mindig a helyes választ adta, így az ördög elfutott. A gonosszal vívott harc után Angyalok jöttek és szolgálták ŐT, mert a 40 napos böjt után szüksége volt rá. És akkor az ÚR Jézus prédikálni kezdett. De Galileában és nem Jeruzsálemben. Ez ugyanis beteljesítette Ézsaiás szavát, lásd a fentebbi Igeverset. Üzenete világos volt: Térjetek meg, a Mennyeknek Országa közel van! A halálnak és a pokolnak nincs többé hatalma, mert a Menny győzedelmeskedik!!!
Ismerek néhány embert, akik az ÚR Jézussal haltak meg. Haláluk olyan volt, mintha világot váltottak volna, és csak a halott burok, a testük maradt itt. Ők maguk az ÚRNÁL vannak, Jézus Krisztus által üdvözültek. És már nagyon várják a viszontlátást!!!
És mi volt előtte? Az emberek remény nélkül haltak meg. Semmit sem tudtak a halál utáni életről. Sokat gondolkodtak és hittek ebben vagy abban, de nem tudták biztosan. És most, a mi URUNK és Istenünk, Jézus Krisztus, Reményt és Világosságot hozott. A halállal nincs vége mindennek! Nem a halálé az utolsó szó! Ragaszkodjatok Jézushoz, és élni fogtok! Vége a halál gyötrő hatalmának!
Amikor valakinél rákot diagnosztizáltak, gyakran vége volt a világnak. Minden remény eltűnt, mintha halálos ítélet lett volna. Pánik és félelem terjedt el. Így uralkodik a halál, így uralkodik rajtunk. Ezért elnyomjuk a halál és a haldoklás minden gondolatát. Jézus Krisztussal erre már nincs szükségünk. Nekem is sokat segített, amikor nagyon beteg voltam és majdnem meghaltam. Ekkor rendeztem az ügyemet Istennel, ekkor jöttem rá, hogy Isten gyermekeként a Mennybe megyek. Egészen biztos voltam benne. Ez a bizonyosság most már sok kényes helyzetben átsegít, és elvette a rákkal és a halállal kapcsolatos félelmemet. Köszönöm ÚR Jézusom!!!!

Köszönöm URAM Jézus, hogy TE legyőzted a halált! Reményt adtál nekünk, fényt hoztál oda, ahol sötétség uralkodott! Veled biztonságban vagyok a haldoklásban és a halálban; – mert ő semmit sem tehet velem, mert a Tiéd vagyok. Köszönöm a Megmentést és az Üdvösséget!!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: