Peste Zid – 20.04.2021 

Tu mă înconjori pe dinapoi şi pe dinainte
şi-Ţi pui mâna peste mine.
Unde mă voi duce departe de Duhul Tău
şi unde voi fugi departe de faţa Ta?
Dacă mă voi sui în cer, Tu eşti acolo;
dacă mă voi culca în Locuinţa morţilor,
iată-Te şi acolo; dacă voi lua aripile zorilor
şi mă voi duce să locuiesc la marginea mării,
şi acolo mâna Ta mă va călăuzi,
şi dreapta Ta mă va apuca.
Dacă voi zice: „Cel puţin întunericul mă va acoperi
şi se va face noapte lumina dimprejurul meu!“
Iată că nici chiar întunericul nu este întunecos pentru Tine;
ci noaptea străluceşte ca ziua, şi întunericul, ca lumina.
Psalm 139, 5. 7-12

Mulți oameni nu se simt deloc apropiați de Dumnezeu. Este ca și cum un zid de ceață se interpune între ei. Trăiesc bine și cu evlavie, iar dacă păcătuiesc, își cer iertare. Și totuși nu se apropie mai mult de Dumnezeu.
La o fermă de cai era un cal drăguț. Dar el și-a atârnat capul cu tristețe. Era plictisit și nimeni nu-l plăcea, sau cel puțin așa credea calul. Era invidios pe ceilalți care puteau sări și cu care oameni ieșeau la plimbare. Apoi a venit un bărbat, l-a pus în șa și a plecat la terenul de antrenament. Acolo a ridicat un mic obstacol și a încercat să-l sară cu calul. Dar calul se întorcea întotdeauna chiar înainte de săritură. Omul avea multă răbdare și se vedea cât de mult iubea calul. Dar, după câteva ore, a readus-o în grajdul său obișnuit.
Așa se simt mulți creștini: nu vor să sară! Ei au multe motive logice și sensibile pentru care nu vor să o facă. Și totuși, Dumnezeu a făcut obstacolul destul de jos, special pentru ei, și chiar Îi va purta peste el dacă în cele din urmă vor sări! Dar ei preferă să stea în boxă și să se deprime.
Există tot felul de moduri de a te ascunde de Dumnezeu, dar EL este întotdeauna prezent. EL nu vrea ca noi să lucrăm pentru EL și să facem lucruri mărețe. Dar EL vrea să ne ia de mână și să meargă cu noi pe Drumul spre Lumină. Împreună cu EL, viața devine interesantă! În cele din urmă sari peste obstacolul tău, atunci zidul de ceață dintre tine și Dumnezeu va fi înlăturat! Să Aveți încredere în EL că EL vrea cu adevărat ce e mai bun pentru voi!

Îți mulțumesc,Tată Ceresc în DOMNUL Isus Hristos, căci TU nu ești departe de noi.! TU ești și azi cu mine și mergi împreună cu mine pe Cale. TU cunoști Calea și Țelul și TU vei reuși cu mine! Da, am încredere în Tine și voi merge astăzi și chiar voi sări. Căci TU ești prietenul și ajutorul meu.

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: