Áldássá Lenni – 2021.04.05

Az ÚR Jézus mondja:
Az ünnep utolsó nagy napján pedig felálla Jézus és kiálta, mondván: Ha valaki szomjúhozik, jõjjön énhozzám, és igyék. A ki hisz énbennem, a mint az írás mondotta, élõ víznek folyamai ömlenek annak belsejébõl.
János 7, 37f.

Milyen jó, hogy az ÚR Jézus oltja az én szomjamat! Szomjúságomat az Igazságosságra, a Békére, a Harmóniára és a Szabadságra! Nála, elfogadott és szeretett vagyok, biztonságban és Reménységben. Ő az én Életem Forrása; – Nála nyugszik meg a Lelkem. Igen, újra és újra el akarok menni ehhez a Forráshoz, és inni ebből az Élet Vizéből.
És amikor telve vagyok ezzel az Élő Vízzel, akkor az kiárad a környezetemre. És ez Olyanná lesz, mint egy termékeny, öntözött Kert a Sivatag közepén. Eképpen akar minket, az ÚR Jézus Krisztus használni: Áldássá, Életforrássá kell válnunk embertársaink számára!
Vannak emberek, akik mindent rossznak találnak. Mindig és mindenhol találnak valami rosszat, és mindenről rosszat mondanak. Szavaik mérge pedig, mások szívébe is eljut. Az ő Családjaik, Gyermekeik is, gyakran és sajnos  ilyenekké lesznek! A légkör körülöttük mindig keserű méreg, negatív, feszült és romboló. Nem, mi nem így akarjuk ezt! Mi szeretnénk gyermekeinket pozitívan formálni és jó magokat ültetni a szívükbe! Korán reggel és együtt az Élet Forrásához akarunk menni, kiöblíteni magunkból minden szennyet, és megtölteni magunkat az Ő Lelkével, az Élő Vízzel! Aztán tovább tudjuk vinni ezt az Élet Vizét azoknak az embereknek, akikkel a nap folyamán találkozunk.

Köszönöm, ÚR Jézusom, hogy TE vagy az életem forrása! Tisztíts meg a keserűségtől, a bosszúvágytól, az elégedetlenségtől, a gonoszságtól, a neheztelő gondolatoktól és még a rosszindulattól is. Köszönöm, hogy betöltesz engem a TE Lelkeddel az Élet Vizével, amely a valódi életet formálja bennem. Így fel vagyok szerelve az elkövetkező Napra, és Áldássá válhatok mások számára. Mert TE mindenkor velem vagy!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: