Ragyogó Szemek – 2021.03.31

A kik Őreá néznek,
azok felvidulnak,
és arcuk meg nem pirul.
Zsoltár 34, 6

Ennek a Zsoltárnak a címe: Isten védelme alatt.
És a mi életünk is ilyen, ha Őt választottuk védelmünkül! Igazán biztonságban vagyunk, még a legnagyobb bajban is, mert Ő mindig velünk van. Ő az ÚR, aki teremtette az Eget és a Földet. Ez a hatalmas ÚR a mi védelmünk, aki féltékenyen vigyáz az Ő Népére. Számára, a Gyermekei a legfontosabbak a világon!
A hitünk néha gyenge és kicsi, és az aggodalom és a félelem veszi át az irányítást. De amint URRA szegezzük tekintetünket, és Rá gondolunk, elmélkedünk Róla, visszaemlékszünk mindarra a jóra, amit értünk tett, akkor elkezdünk ragyogni: Mindig is Ő volt a Győztes, és mindig is az lesz. Amikor a Bibliát olvasva és az Ő tetteire gondolva Rá tekintek, akkor könnyebbnek érzem magam, akkor elmúlik az aggódó hangulat, akkor még örülni is tudok: Mert Ő az ÚR!
Így lehet felismerni a Hívő Keresztény embert, az ő ragyogó Szemeiről! Legalábbis azok, akik ragaszkodnak és szoros Közösségben vannak az ÚR Jézussal. Nem olyan fontos, hogy hány órát imádkozom és olvasom a Bibliát. Hanem inkább az, hogy milyen mély az én hitem és hogy Ő mindenkor jelen lehessen az életemben, akkor is amikor dolgozok, az autó vezetésében és oly nagyon sok alkalmakkor. Mennyire élek szoros Közösségben Vele, beszélgetek Vele, hallgatom ŐT. Nem olyan fontos, hogy mindent teljesen jól értek-e a Bibliában. De az inkább, hogy szeretem-e az ÚR Jézus Krisztust, tiszta Szívemből és teljes erőmből, igen, ez legfontosabb!
És akkor Ő jön és megújítja a Szívemet, megújítja az elmémet és énekeket és jó gondolatokat ad! Sőt még szép álmokat is ad! Abban az esetben ha én csak és teljesen Hozzá tartozom, és hagyom, hogy Ő gondoskodjon rólam, akkor Ő nagyon közel van hozzám.

Köszönöm Mennyei Édes Atyám, az ÚR Jézus Krisztusban, hogy TE nagyon közel vagy hozzám! Erős Kezedben tartasz engem! És onnan, senki és semmi nem tud kivonni engemi! Veled biztonságban vagyok, TE segítesz nekem akkor is, amikor én nem látok semmilyen kiutat. Igen, TE akkor is jelen vagy, milyen jó!!!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: