Ő másképpen látja – 2021.03.17

És gyönyörködik az Úrnak félelmében, és nem szemeinek látása szerint ítél, és nem füleinek hallása szerint bíráskodik.
Ézsaiás 11, 3

Hogyan ítéljek meg másokat? Bízhatok bennük Igazat mondanak? Valóban bízhatok bennük? – Csak utólag tudom meg. Néha egy idő után észreveszem, hogy az ember más, megbízható, bár azt gondoltam, hogy óvatosnak kell lennem. És néha tévedtem, és bíztam valakiben, és ezért elestem.
Szerencsére Istennél más a helyzet. Ő a szívbe tekint, amelyet én nem látok. Mindent tud az emberről. Tudja, miért az egyik olyan pimasz, a másik pedig mindig védekező, miért van az egyik annyira visszahúzódó, a másik pedig a bohócot játsza. Ő gyermekkorától ismeri a történetét. Mindent tud. Ezért lát másképp, mint én vagy más emberek.
És ezen kívül, hála legyen, hogy Ő mindent Szeretőszemmel lát. Ő nem játssza le a bűnt, de kristálytisztán felismeri, és nem csak felmenti. De alapvető hozzáállása hozzád a Szeretet. Ő nem az a rossz, kicsinyes bíró, aki mindent 110% -ban vesz. Nagyon-nagyon sok dolgot egyszerűen figyelmen kívül hagyhat, mert tudja, hogy nem szándékos volt, hogy a múltban gyökerezik. Tudja, hogy jobb lesz, ha a szív meggyógyul.
Tehát Istennek mindig volt türelme velem, ahol mások már régen feladták. Soha nem ítélt úgy, ahol pedig mások már régen botokat törtek rajtam. Ott is védett, ahol mások rosszul beszéltek rólam. Szeretettel járt el velem, ott is, ahol én ítéltem el magam. Igen, Ő mindig nagyon különbözött attól, amit én vártam.
Türelme és Szeretete egyre jobban formált, és egy másik embert alkotott, ebből a bántott, nem szeretett, szomorú gyermekből. Lépésről lépésre haladt velem. Lehet, hogy a gyógyulás még nem fejeződött be ebben az életben, de van még idő a Mennyben.
Olyan jó, hogy a Mennyei Atya másként lát engem, minket, mint az emberi látás. Nagyon és nagyon szeret minket. Szerelme olyan erős, hogy nem játszhatunk vele, azonban, viszonozni kell az Ő nagy Szerelmét. Ő nagyon csodálatos!!

Igen, Atyám, TE csodálatos vagy! Olyan boldog vagyok, hogy a kezedbe vetted az életemet. TE nem azt látod, ami a szemed előtt van, hanem a Szívbe tekintesz – Tudd meg URAM; én is Szeretlek Téged.

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: