A Kísértésekben – 2021.03.11

Jézus pedig felele néki, mondván: Meg van írva …..
Lukács 4, 4

Ez volt a felelete az ÚR Jézusnak, az ördög kísértéseire: Meg van írva. Ismerte a Bibliát, Isten Szavát, és tudta, mindazt ami oda volt írva. Ismerte Istent, és így megfelelően használhatta a Bibliát; – Gyakran a Szentlélek irányít minket, Aki emlékeztet bennünket abban pillanatban, fontos Versekre.
Mi állandó kísértés alatt vagyunk. A Sátán egész nap tesztel, ha meghallgatjuk-e őt. És akkor elkezdi.
Az egyedülálló embereket, valamint a házasokat is, állandóan kísérti a sátán az ellenkező nemmel. De van aki, hűen áll, vagy teljesen szent, vagy több mint 100 éves. (Vagy olyan kedves felesége van, hogy egyáltalán nem lehet kísértve, és senkit sem láthat azon kívül).
Igen, a szeretet, a teljes, forró szeretet, feleslegessé teszi a Sátán minden kísértés próbáját, nem pazarolunk rá időt! Ezért a legjobb, ha nagyon szorosan ragaszkodunk az ÚR Jézushoz, és lelkesen és imádandó szeretettel szeretjük ŐT. Aztán a Sátán a semmibe szalad a kételyeivel.
De sokunkat folyamatosan kísért. Az ördög a legszebb képeket játssza le számunkra. Vagy folyamatosan kérdezi: Isten ezt mondta? Tényleg megbocsátva vannak a bűneid? Nézd csak meg ezt, vagy azt a bibliai részt, amely azt mondja, hogy ítélet alatt vagy! Kudarcot vallottál, nem vagy méltó a Mennyei Kegyelemre! Nagyon rosszat tettél! Ennek most vége!! – Igen, így beszél velünk az ördög, és kételyeket vet el bennünk. És néha olyan állapotban vagyunk, hogy komolyan is vesszük.
Az egyetlen dolog, ami segít, az az lehet csak, ahogy az ÚR Jézus Krisztus felelt: Meg van írva ….!!! És ehhez ragaszkodunk mindvégig. Mert az én bűneim megvannak bocsátva, mert én megvallom őket, és Ő, az ÚR, hű és igaz, és megbocsát. 1. János 1, 9, olvastuk a tegnap.
Olvasd  csak buzgón, Isten Igéjét, hogy nyilván legyen előtted, mit mond neked a kísértésekkel kapcsolatban! Akkor a Szentlélek időben, emlékeztet, minden kísértések közepette: Meg van írva …

Köszönöm ÚR Jézusom a TE Igédet! Milyen jó, hogy meg van írva! nem kell sokáig kérdezgetni, sem nem kell fejtegetni, mi a TE véleményed, mert már régóta meg van írva! Köszönjük a TE segítségedet minden kísértés közepette!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: