Sötét Felhők – 2021.03.03

Mert ímé, sötétség borítja a földet,
és éjszaka a népeket, de rajtad feltámad az Úr,
és dicsõsége rajtad megláttatik.
Ézsaiás 60, 2

Úgy van az: Amikor vétkeztünk vagy kudarcot vallottunk, akkora sötét Felhő van felettünk és elválaszt minket Istentől. Áldásai nem hatolnak be a Felhőbe, és imánk nem éri el ŐT. Csak akkor süt a nap, ha megbocsátást kérünk és hisszük, hogy Ő megbocsátott.
Tehát állandóan sötét Felhő uralkodik sok ember életén. Nem is ismerhetik Istent, és nem tudnak kapcsolatot létesíteni Vele. Ez a bűntudat és kudarc felhője még a Városok és egész Népek fölött is léteznek. Amikor ezekre az emberekre nézünk, észrevesszük: Nincs Isten megértése, nincs kérdés Istenről, teljes immunitás Isten ellen. Miért? Miért nem jutunk át az Evangelizációnkkal? Miért nem érti senki, amikor az ÚR Jézusról beszélünk?
Miért botlik mindenki az ellenség csapdájába, és a semmibe kerül?
Kérhetünk bocsánatot saját bűneinkért, és Isten örömmel ad nekünk megbocsátást, az Ő Fia az ÚR Jézus Krisztus által. Kérhetjük ŐT, hogy a mások bűnei is meglegyenek bocsájtva és Isten megbocsát nekik, mert mi kérjük ŐT. Ugyanúgy imádkozhatunk (sőt kell is) Falvaink, Városaink és Országaink bűneiért és kudarcaiért, a múlt nevében, és aggódunk a jelen iránt is.
Az ÚR Jézus, nagy jelentőséget tulajdonít  közbenjárásunknak és az érdekképviseleteinknek. Ha azonosulunk Városunkkal vagy Országunkkal, amikor eggyé válunk, akkor átvesszük a kudarcot, és bocsánatot kérhetünk. Valahányszor a felettünk lévő sötét Felhő egyre jobban elvékonyodik, míg végül kisüt a Kegyelem napja!
Nagyon jól láthatjuk, hogyan vezet népünk útja a mélységbe, és népünk hogyan ébreszti fel Isten haragját! Mennyire élnek emberek Isten összes parancsolata ellen! Kérjük az URAT, hogy irgalmazzon ezeknek a vak embereknek, és imádkozunk értük, hogy a Felhő világosabbá váljon és a sötétség eltűnjön! Vagy ismersz te egy más módot Isten Kegyelmének kérésére?
Nekünk, Keresztényeknek térden álló Népnek kell lennünk, hogy a katasztrófa elmúljon, és az ítélet ne érje Népünket.

Köszönöm ÚR Jézusom, hogy ügyvédem lettél, és a tengerbe süllyesztetted bűneimet! A TE Fényed most fölém emelkedett. URAM, most azt akarom, hogy az emebertärsaim megtérjenek és ön közbenjárok értük: Kérlek, bocsásd meg nekik a vétkeiket!! – hogy a TE Kegyelmi Fényed, őket is elérhesse!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: