Jó  Reggelt! – 2021.02.20

Eljön a mi Istenünk és nem hallgat;
emésztõ tûz van elõtte,
s körülte erõs forgószél.
Zsoltár 50, 3

Milyen lesz akkor, amikor Isten eljön és meglátogatja az Ő Népét? Olyan lesz, mint Mózes és az izraeliek Egyiptomból való kivonulása, amikor Isten a Népe előtt ment egy tűzoszlopban? Vagy mint Illés idejében, amikor tűz hullott az Égből? Vagy mint Pünkösdkor, amikor Isten Lelke tűzként hullott a tanítványokra? Vagy teljesen más? Még nem tudjuk. De egyet tudunk: A mi Istenünk jön, és nem hallgat!! Ő jön a tűzben és egy nagy viharban. Ő már nem hallgathat a földi igazságtalanságok miatt. Ő ítélni fog, és megszabadítja Népét minden elnyomás alól. A Golgotai Kereszt Báránya, Júda Oroszlánjává válik; Jön az ÚR Jézus Krisztus a mi Királyunk!
Mi már most is megkérhetjük ŐT, hogy jöjjön minél előbb. És, hogy az Ő Tüzével jöjjön az Életünkbe. Minden, ami nincs összhangban az Ő Szentségével, mindazt eméssze el az Ő Tüzével. És az Ő Tüze töltse be a mi Szíveinket; hogy égjünk Őérte, a mi Szeretett URUNKÉRT.
Közösségeink is megtapasztalhatják: Isten jön, és nem hallgat; A tűz előtte halad s mindent felemészt! Mire is van szüksége a mi Gyülekezeteinknek többre, mint Isten Tüzére? És ezért, minden emberi dolgot félre kell tenni, és az ÚR Jézus iránti égő Szeretet töltsön be mindnyájunkat.

Igen, ÚR Jézusom, TE jössz a TE Tüzeddel az én Szívemben!! Vágyom Utánad és a TE Erődre! Ige, TE vagy az Élő Isten és nem egy Múzeumi bálvány. Kérlek, Jó URAM, hagyd, hogy a TE Szeretetednek tüze és ereje égjen a Szívemben! Szeretlek, URAM és Istenem.

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: