A Békesség Fejedelme – 2021.02.18

És hívják nevét: csodálatosnak, tanácsosnak, erõs Istennek, örökkévalóság atyjának, békesség fejedelmének!
Ézsaiás 9, 6

Gyönyörű Nevei vannak az ÚR Jézus Krisztusnak, Messiás, Krisztus, Megváltó! Ő csodálatos, jó tanácsadó, Ő az erős, Ő az örökkévaló Atya Isten, a Békesség Fejedelme. Igen, ahol Ő van, ott Béke van! Mit is akarunk még?
A Béke azt jelenti: nincs félelem, nincs homályos rettegés a holnap miatt, nincs aggódás, nincs félelem a kinevetéstől vagy a kudarctól. A Béke biztonság minden dologban és kérdésben. Ezt az igen fontosat, mindig hiányoljuk itt a földön. De ha az ÚR Jézusban vagyunk, az Ő Kezében, ha Ő, a Szívünkben él, akkor Béke van; – nincs aggodalom, sem félelem, sem nyugtalanság …
Ezért olyan jó, az ÚR Jézus vállán pihenni, vagy az Ő Lábai elé ülni. Amikor imádkozunk vagy olvassuk a Bibliát, hagyjuk, hogy munkálkodjon bennünk és fejlessze ki az Ő erejét bennünk. A Szentlélek ereje átalakít minket, helyreállítja az egészséget, alakítja gondolatainkat és érzéseinket, megszabadít a félelemtől és a pániktól, erősít és bátorságot ad, örömteli Szívet ad nekünk.
Nincs már szükségünk borra, mert már megvan az Öröm! Nincs már szükségünk olcsó társaságra, mert Ő mindig nálunk és bennünk van!
„ A nép, a mely sötétségben jár vala, lát nagy világosságot; a kik lakoznak a halál árnyékának földében, fény ragyog fel fölöttök!​ ​Te megsokasítod e népet, nagy örömöt szerzesz néki, és örvendeznek elõtted az aratók örömével, és vígadoznak, mint mikoron zsákmányt osztanak. Mert terhes igáját és háta vesszejét, az õt nyomorgatónak botját összetöröd, mint a Midián napján; Mert a vitézek harczi saruja és a vérbe fertõztetett öltözet megég, és tûznek eledele lészen; Mert egy gyermek születik nékünk, fiú adatik nékünk, és az uralom az õ vállán lészen, és hívják nevét: csodálatosnak, tanácsosnak, erõs Istennek, örökkévalóság atyjának, békesség fejedelmének!

Köszönöm ÚR Jézusom, hogy biztonságban vagyok a TE Szívedben. Már nem félek és nem vagyok nyugtalan. Biztonságban vagyok Tebenned. Már nem kell tartanom az Ítélettől. TE gondot viselsz rólam, és a TE mély Békédet helyezed  a Szívembe. Köszönöm!!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: