A buzgóságos Imádság – 2021.02.15

Mert igen hasznos az igaznak buzgóságos könyörgése.
Jakab 5, 16

Illés is, csak egy ember volt, mint te és én. És nem esett az eső 3, 5 évig, mert imádkozott. És amikor újra imádkozott, megeredt az eső. Imádságos ember volt.
Isten szereti azokat az embereket, akik imádságban fordulnak hozzá és közösségre törekszenek Vele. Ez különféle formákat ölthet. A Gyülekezetbe való menet közben , az erkélyen, mosogatás közben, fejés közben és sok más alkalmakkor, ápolhatjuk ezt az Istennel való közösséget, és mindenütt beszélhetünk Vele. Szeretem vezetés közben is dicsérni ŐT és beszélgetni Vele. Nincs más, aki beavatkozna az imádságba, és nincs sürgős munka sem. Csak vezetni kell és beszélni Vele. Vagy ebéd után, amikor pihenek. Sok minden van a gondolataimban, a szívemben, és  mindezeket, megbeszélhetem az ÚRRAL.
Az ÚR szereti az Ő Gyermekeit. Az Ő Fia, az ÚR Jézus Krisztus által, tette igazságossá őket. Ő szeret téged meghallgatni. És Ő nagyon figyelembe veszi a kívánságaidat. Tetszik neki, amikor minden problémában, elsőként fordulunk hozzá, kedveli, ha magabiztosan jövünk hozzá.
Ismered a „Kicsiny  Úr“ könyvet? Van egy kisfiú, aki állítólag az ő Ura örököse. És az öreg tanácskozóan, utasítani akarja. De a kicsinek eszébe sem jut, hogy az öreg ilyen szűkszavú ember, és mindenfélét kér tőle az emberekért. Az öreg pedig hagyja magát, megpuhulni, és mindent megad a kicsinek. Ez nagy áldás volt az emberek számára!
Így van ez velünk is: ha Istenhez fordulunk, mint a kis Úr, akkor Ő megmozdítja erős Karját. Akkor cselekedni fog. Mennyi sok jót érhetünk el bizakodó imádságunkkal!
Lehet, hogy nem tudjuk, hogyan akar Isten velünk eljárni. És biztosan nem követelhetjük el Tőle, hogy tegye ezt vagy amazt meg. De mindenképpen hisszük, hogy mivel kérünk Tőle, jót fog adni. Annyi sok erő van az összetett kezünkben, annyi jót érhetünk el, annyi áldást a Mennyből!

Köszönöm, ÚR Jézus, hogy TE megnyitottad az utat Isten felé, és mi, mint Isten gyermekeiként mindent kérhetünk! Mennyei Atyánk meghallgatja imáinkat, természetesen nem marad közömbös iránta! Látja a szívünket, és soha nem okoz csalódást Gyermekeinek. Köszönöm!!!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: