A Mennyország Állampolgárai – 2021.02.14

A ki megszabadított minket a sötétség hatalmából, és általvitt az Õ szerelmes Fiának országába.
Kolossé 1, 13

Igen, a Mennyei Atya annyira szeret minket! Az ellenség szorosan megkötött minket. De Isten volt az erősebb, kiszakított minket az ellenség karmaiból! Lehet, hogy még nem látjuk életünk minden területén, de Isten minket a Mennyek Országának Polgáraivá tett.  Ezelőtt az ellenséghez tartoztunk, az ő zsákmánya és tulajdona voltunk. Most az ÚRHOZ tartozunk, Aki drága áron vásárolt meg bennünket! Ez nagyon sokba került Neki – a Golgotán a Vérét ontotta ki értünk. És most ehhez az ÚRHOZ tartozunk, aki feláldozta magát értünk. A vételár igen magas volt, mindezért, Imádjuk ŐT!
A sötétség hatalmának sok arca van. A függőség és szenvedély, a hazugság és a megtévesztés, de a betegség, az álmatlanság és a félelmek is ennek részét képezik.
Igen, álmatlanság is! Régen meglátogattam egy rákos idős férfit. És valahányszor is csak egy egyszerű Miatyánkot imádkoztam vele, a végén csodálatosan aludhatott azon az éjszakán fájdalom nélkül. Igen, Isten gondoskodik minden apróságról! Itt is átvette a hatalmat az ellenségtől.
Mások, még az idős keresztények is, szexuális ötletektől és fantáziáktól szenvedtek. Bocsánatot kértünk saját és őseink bűnei miatt, és meg is neveztük őket. A konkrét ima konkrétan segít! A kísértések mindig azonnal elálltak. Az ellenségnek már nem volt hatalma.
És amikor eljött a halál, az ÚR Jézus legyőzte ezt is. Karjaiba vette Gyermekét, és átvitte az Ő Országába. Félelem nélkül, sírás és fájdalom nélkül. De bizalmasan és örömteli szemekkel. Így hódította meg nekünk az ÚR a halált.
Adjunk nagy figyelmet arra, hogy miként élünk. A hazugságnak az álnokságnak, a rossz beszédnek és a szemétnek semmiképpen ne adjunk helyet. Őszintén és igazságosan éljünk. Az Ő Dicsőségére. Az ÚR Az Aki mindezt megérdemli!

Köszönöm ÚR Jézus, hogy TE felszabadítottál a sötétség hatalmából. Ez, szorosan megkötözött, és nem akart elengedni. De TE voltál és vagy az erősebb, Aki megvásárolt és szabadon engedett. Köszönöm Halleluja!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: