Ő a Szeretet Istene – 2021.02.04

Jézus megkérdezte: Szeretsz e engem? És ő azt válaszolta neki: URAM, te mindent tudsz; te tudod, hogy én szeretlek téged.
János 21, 17-ből.

Amikor az ÚR Jézus teszteli a szívünket, először megnézi, van-e benne szeretet Iránta. Ez a legfontosabb számára. Először is, ŐT egyáltalán nem érdekli, hogy hány órát imádkozunk naponta, és hány fejezetet ismerünk kívülről a Bibliából. Nem törődik teológiai ismereteinkkel sem. És neki mindegy, hogy mennyit áldoztunk érte. Ő azt kérdezi: Szeretsz e engem? Ő teszteli a szívünket. Néha előfordulhat, hogy csak egy nagyon kicsi Szeretet lángot talál, egy nagyon kicsi, gyenge Szeretetet. De Ő megtalálja, és fényes lángot akar formálni belőle! Ezért is, szeretnénk félretenni minden haszontalan dolgot, ami megterhel minket, és így, Neki adhatjuk az életünket és az időnket.
Amikor a kicsim azt mondja nekem: Apa, szeretlek! akkor a szívem gyorsabban ver. És olyan dolgokat keresek, amelyeket puszta szeretetből szeretnék neki adni. Így van ez Istennél is, a mi Mennyei Atyánknál. Amikor látja és hallja, hogy Gyermekei mennyire szeretik ŐT, el akarja árasztani őket, minden Mennyei Ajándékaival! Mert Ő a Szeretet Istene.

Köszönöm, Mennyei Atyám, az ÚR Jézus Krisztusban, hogy TE annyira szeretsz engem! És tudod azt is, hogy én is Szeretlek Téged. Néha ez csak egy gyenge Szeretet. Bocsáss meg URAM, amiatt, hogy sok más dolog miatt kihűl a Szeretetem. Szeretném feléleszteni ismét az Irántad való Szeretetemet, hogy az fényes lánggá váljon! Köszönöm, hogy TE ma is velem leszel és együtt töltjük el a napot, Veled Istenem, Akit én Szeretek.

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: