Ő Ismét Visszajön – 2021.01.30

Örvend a puszta és a kietlen hely, örül a pusztaság és virul mint õszike. 
Ézsaiás 35, 1

Virulva virul és örvend ujjongva, a Libánon dicsõsége adatott néki, Karmel és Sáron ékessége; meglátják õk az Úrnak dicsõségét, Istenünk ékességét.
Erõsítsétek a lankadt kezeket, és szilárdítsátok a tántorgó térdeket.
Mondjátok a remegõ szívûeknek: legyetek erõsek, ne féljetek! Ímé, Istenetek bosszúra jõ, az Isten, aki megfizet, Õ jõ, és megszabadít titeket!

(Ézsaiás 35: 2–4)

Csodálatos lesz, ha meglátjuk Istent. Ő jön! És Ő hozza az Ő dicsőségét értünk és hazánkért. Aztán éljenzés tör ki mindenhol, minden virágozni kezd, még a dombok is ugrálnak az örömtől.
Van egy élő, nagy reményünk! Fényes jövőnk van! Talán még nincs sok látnivaló belőle, mivel sötétség van még a hajnal előtt. De az Ő Szava igaz, nyugodtan támaszkodhatunk rá! Eljön és betartja Ígéretét. 
Akkor a vakok szemei megnyílnak, és a süketek fülei megnyittatnak,
Akkor ugrándoz, mint szarvas a sánta, és ujjong a néma nyelve, 

mert a pusztában víz fakad. …..
Hisz az Úr megváltottai megtérnek, és ujjongás között Sionba jönnek; 

és örök öröm fejökön, vígasságot és örömöt találnak: 
és eltûnik fájdalom és sóhaj. (6-10 Versekből)
Ugyanez lesz a mi Gyülekezeteinkkel is: bár gyakran olyan száraznak, annyira haldoklónak, olyan szegénynek és üresnek tűnik, de akkor mégis, az élet rugói kitörnek benne. A holt falakat újra élet tölti ki, és Istenünk felett az örömteljesség soha nem ér véget. Ő a mi Istenünk, Ő, a nagy, mindenható Isten, Aki egyedül csodákat tesz!

Ó ÚR Jézusunk, mi várunk Rád! Amikor TE visszajössz, csodálatos lesz! Aztán a béna is ugrándozni fog és a vak látni, és a Szívünk telve lesz izgalommal és örömmel! Ó jöjj hamar URUNK Jézus!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: