Az Ő Biztonságában – 2021.01.19

Bizonyára jóságod és kegyelmed követnek engem életem minden napján, s az Úr házában lakozom hosszú ideig. 
Zsoltár 23, 6

Mit várunk a jövőtől? Tegnap sokat írtam az „oltások ellenkezőiről“ és észrevettem, hogy elvárásaik alapvetően negatívak. Ki akarják irtani az emberiséget, mindent csak pénzért, ellenőrizni akarnak minket, és még sok minden más olvasható. Rossz, ha ilyen elvárásaid vannak! Könnyű a sérelem, ha valaki nem ért egyet veled.
Nem, sokkal jobb lenne, ha mi elrejtőznénk az ÚRBAN? . Ez a fenti vers a Corona időkben is érvényes! Amikor a halál angyala átment Egyiptomon, nem lépett be az izraeliták egyetlen házába sem. Mert a Bárány vérét festették az ajtófélfájukra, és a halál angyala nem mehetett be. Amikor a rómaiak 70-ben elpusztították Jeruzsálemet, a Keresztényeket már figyelmeztették és elmenekültek. Akik Istenre hallgattak, életben maradtak. Amikor az örményeket 1915-ben a törökök ki akarták irtani, a Keresztények már előre elmenekültek. Mindenkit, akik Istenre hallgattak, figyelmeztették, és azok már jó előre, elmenekültek (erről olvashatunk a Sakarianban: The Happiest People on Earth = A Föld legboldogabb Embere).Ma is így van: Isten törődik az Ő Népével. Bizonyára jóságod és kegyelmed követnek engem életem minden napján
Nem kell aggódnunk, mert Isten még mindig az ÚR. Szorosan tartja a Kezében az Ő Gyermekeit. Csak annyit kell tennünk, hogy ragaszkodjunk Hozzá és bízunk, amint a gyerekek bíznak az apjukban. Meglehet, hogy komplikált és nehéz lesz, de Ő mindenkor hordozni fog bennünket.

Köszönöm ÚR Jézus, hogy TE elveszed a szívemből a félelmet és a nyugtalanságot. Veled mindenkor biztonságban vagyok, még járványokban, és más nyomorúságok közepette is, a szenvedésben és örömben, mindig és mindenhol.  

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: