Győzelem a Bűn felett – 2021.01.11 

Hiszen, ha jól cselekszel, emelt fővel járhatsz; ha pedig nem jól cselekszel, a bűn az ajtó előtt leselkedik, és reád van vágyódása; de te uralkodjál rajta.
1. Mózes 4, 7

Igen, a bűn vár ránk, de mi mégis az ÚRRAL maradhatunk, és  mindaddig, amíg szoros kapcsolatban vagyunk az ÚR Jézussal, és hagyjuk, hogy az Ő Lelke vezessen minket. Akkor szégyen és pirulás nélkül felnézhetünk. Ellenkező esetben le kell tekintenünk, mert szégyelljük a bűnünket. A bűnből való üdvösséget csakis az ÚR Jézusban találjuk meg!
Az Isten nélküli emberek élete, olyan mint egy örvény, amely mindeneket lefelé húz. Nem szabad túl közel kerülnünk ehhez az örvényhez! A Római Levél 1. Fejezete leírja, hogyan adta Isten bűnnek azokat, akik nem hajlandók Őreá hallgatni: azt kapnak, amit akarnak. Szexuális szabadságot követelnek, és mégis rabszolgákká válnak. Mennyi szenvedés és igazságtalanság történt, mert az emberek, néhány elsőre jól hangzó vélemény által akarnak vezéreltetni! Nekünk, keresztényeknek saját véleményünk van az erkölcsről, és ezeknek meg kell felelniük Isten megértésének és teremtési rendjének. Nem erkölcsi elképzeléseinket kell hangosan terjesztenünk, hanem önmagunk éljünk ezek szerint. Mi az ÚR Jézus Krisztust akarjuk hirdetni, a Megváltónkat és nem csak erkölcsi apostolok akarunk maradni.
Előfordulhat talán, hogy te magad is mélyen belemerültél az igazságtalanságba és a bűnbe. Lehet, hogy szándékosan vagy anélkül imegöltél valakit. Lehet, hogy gyötör a bűntudat. Akkor Istennek ez az Ígélye vonatkozik rád: ​“​No jertek, törvénykezzünk, azt mondja az Úr! ha bűneitek skárlátpirosak, hófehérek lesznek, és ha vérszínűek, mint a karmazsin, olyanok lesznek, mint a gyapjú.​“​ (Ézsaiás 1:18). Ő meg akar bocsátani neked; – fogadd el az Ő megbocsátását, akkor nyugtalan Szíved nyugalomra talál.

Köszönöm, ÚR Jézusom, hogy TE megmentettél a bűntől! Megbocsátottál nekem, és szégyenkezés nélkül újra felnézhetek. Felszabadítottál és én most szoros kapcsolatban akarok Veled lenni. Mostmár meg akarlak tartani magamnak, mert csak Veled vagyok biztonságban. Te vagy az én jó Pásztorom!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: