Áhítat – 2021.01.07

Vessed az Úrra a te terhedet, ő gondot visel rólad,
és nem engedi, hogy valamikor ingadozzék az igaz.  
Zsoltár 55, 23

Mindez olyan, mint egy Szerződés közöttünk és Isten között: letesszük a gondjainkat az Ő Kezében és Ő törődik velünk. Mi nekünk azt kell tennünk, ami lehetséges, és Isten megteszi, azt amit mi nem tehetünk meg. Végül is Ő tartja az összes húrt a kezében. Mennyei Atyánk nem akarja azt, hogy az aggodalmakkal pusztuljunk el; Ő azt akarja, hogy mindenekben bízzunk Őbenne. Ezért megengedhetjük magunknak, hogy egy ilyen szerződést kössünk Vele: Én az aggodalmamat Neki adom…… és bízom Őbenne, hogy helyes módon fogja számomra elvégezni.
Az Ő Ígéretei csodálatosak: Ő egyenesen tart és soha nem hagy hogy inogjunk, nembeszélve arról hogy elessünk. Soha nem szakíthat ki senki és semmi az Ő Kezeiből, bármi is legyen. Az ÚR Jézus Krisztus, drágán vásárolt meg minket, ezért is vagyunk mi oly értékesek Számára, értékesebb mint egy nagyértékű Gyöngy vagy egy csodálatos Gyémánt. Ő nem adta Életét egy darab semmiért! Nem, az ÚR Jézus igazságossá tett minket, és nagyon nagy értéket képviselünk Számára. Ezért is tart Ő mindig és örökké minket, az Ő erős, Szeretetteljes Kezeiben. Senki és semmi nem szakíthat minket ki onnan.

Köszönöm, ÚR Jézusom, hogy Számodra oly Értékes vagyok. TE jobban vigyázol rám, mint én ezt magam tenném. Oly nagyon jó, hogy mindenben megbízhatok Benned. TE ma is helyesen fogsz vezetni engem, a TE  erős Kezeidben, és én biztonságban vagyok Tenálad.

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: