MINDEN ÚJ – 2021.01.04 

És monda az, aki a királyiszéken ül vala: Ímé mindent újjá teszek.  
Jelenések 21, 5

Istennek nagyon sok Reménye van hozzánk. Tudja, hogy nem vagyunk tökéletesek, nem vagyunk Angyalok. Tudja, milyen helyzetben élünk jelenleg. Talán a testünk okoz gondokat, és ágyban kell feküdnünk. Talán a házasságunk és a családunk bajban van, és szenvedünk egyes vitatkozás miatt. Talán egy szeretett ember elment, és soha többé nem tér vissza … Akkor Isten Szava érkezik hozzánk: Ímé, Én mindent újjá teszek! És akkor van reménysugár. Neki van reménye, és ezért nekünk is lehet reményünk!
Itt a földön minden olyan, mint a jövő árnyéka. Megkóstolhatunk valamit Isten jóságából. Meglehet az is, hogy egy kicsit Isten jelenlétébe lépjünk. Meglehet, hogy részesüljünk Mennyei Békéjéből, és érezzünk egy kis Mennyei örömöt. Néha fizikai gyógyulást tapasztalunk, de ezt nem mindig. De jön az a Nap amikor Ő letöröl minden könnyet: Nem lesz több halál, sem bánat, sem panasz, sem nehézség. Mert az, ami korábban volt, elmúlt. Akkor Ő látható lesz velünk, és új Testtel, osztatlan Szívvel imádjuk majd ŐT a Trónja előtt. Aztán végre teljes lesz az Üdvösségünk. Ó, ÚR Jézus Krisztus, jöjj minnél előbb!!!
De, amíg még itt vagyunk a földön, az Ő Ígéretei továbbá is vonatkoznak ránk: Ímé ÉN minden napon veletek vagyok a világ végezetéig! Igen, Ő a Segítőm, Barátom és Megmentőm velem van, és minden bizonnyal a Célhoz vezet engem.

Köszönöm, ÚR Jézusom, hogy TE velem vagy! Neked van Reményed, az én számomra is. TE Végrehajtod a Tervedet és biztonságosan eljuttatsz engem a Célomhoz. TE mindent újjá fogsz tenni az én életemben, sőt én magam is teljesen újjá leszek!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: