AZ Ő KEGYELME – 2021.01.03

És az ő teljességéből vettünk mindnyájan
kegyelmet is kegyelemért.
János 1, 16

Nagyon hálás vagyok az elmúlt 2020-ért. Az Ő teljességéből  kaptam kegyelmet a kegyelemért. Persze sok nehézség volt, és sok minden nem úgy ment, ahogy szerettem volna. De ha most egy vonalat húzok, akkor azt kell mondanom: Ő csodálatosan vezetett és megőrzött. Nehéz év volt, de Ővele, haladt előre.
Intenzívebben ismertem meg az URAMAT. A csendben, jó közösségben volt részünk, és nagyra becsültem az Ő jelenlétét. Azonban néhány hibát is, szeretettel és finoman, de nagyon következetesen, kompromisszumok nélkül kijavított. Az Ő jelenlétében, pompásan telik az Idő. Jó az Ő szívén nyugodni.
Amikor másokért imádkozom, látom, hogy az ÚR Jézus mennyire szereti őket. Néha fakadnak a könnyeim, mert annyira meghatott az Ő jelenléte az imádságok felett. És ha Ő másokat szeret, akkor engem is. Jó imádkozni másokért, majd látni,, hogyan munkálkodik az ÚR Jézus.
Néhány ember imádság árán szabaddá lett, hogy mostmár, örömmel higgyenek az ÚR Jézusban. Mások meghatódtak az Áhítatok olvasása következtében, és sokkal jobban megismerték Jézust. Ezen rövid, alázatos Áhítatok révén Isten beszél és megváltoztatja az életet és a gondolatokat. Mi, sokkal, sokkal többet és jobban akarunk bízni Őbenne!
Már 2,5 éve, hogy Gabriel súlyos balesetet szenvedett. Az orvosok nem tudtak reményt adni nekünk a súlyos agyvérzés miatt. De ma alig észlelhető más, mint a behegedt sebhelyek. Igen, Istenünk nagyon kegyelmes! Nem érdemeljük meg, mindez valójában, csakis kegyelem. Oly boldogok vagyunk minden nap, hogy a Fiúnak jól megy sorsa . – De mindez, az ÚR nagyszerű szeretetének, törődésének, aggodalmának és mindenhatóságának látható bizonyítéka.
Igen, én bízom ebben az ÚRBAN. És teljes bizalommal megyek vele a 2021-es Évben is. Az ÚR továbbra is a Corona felett áll, a Gazdaság felett, a Háború és a Béke felett, Ő aki szilárdan a Kezében tartja a Világmindenséget.
És naponként azt mondja nekünk: Ne félj! Mert megváltottalak, Neveden szólítlak, Enyém vagy.

Köszönöm ÚR Jézus, hogy a TE Kegyelmed határtalan! Olyan boldog vagyok, hogy ismerlek és hogy a Szíveden nyugodhatok! Olyan csodálatos vagy, olyan erős, olyan szelíd – ó, nincs megfelelő Szavam! Köszönöm ÚR Jézus!!!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: