Az ÚR Jézus Változhatatlan – 2020.12.29

Jézus Krisztus tegnap és ma és örökké ugyanaz.
Zsidók 13, 8

Az ÚR Jézus Krisztus változhatatlan! Ő van és van és van. Ő soha nem változik; nincs „fejlődés“ Nála, mint nálunk, embereknél. Ma ezen a véleményen vagyunk, majd hagyjuk magunkat meggyőződni és meggondolni magunkat. Gyerekként másként gondoltam, mint ma. Valahogy minden változhat; csak nem Jézus Krisztus. Ő az, aki Ő. Ő sem valahogy kedvetlen, néha jó hangulatban, néha rossz hangulatban. Amit Ő mond, az érvényes az egész örökkévalóságig. Erre támaszkodhatok. Mint Ő maga, az Ő Beszéde sem változtatható meg. Minden, amit az Evangéliumokban mondott, ma is ugyanolyan igaz, mint akkor. Szó szerint tudom felfogni és igényelni. Sokféle értelmezés csökkenti vagy tagadja Jézus üzenetének erejét. A keresztény közösségekben számos új törvényesség létezik, amelyek szemben állnak az élő hittel. Nem akarunk belekeveredni, hanem fogadjuk el csakis az Ő Szavát, ahogyan meg van írva. Ő ma is ugyanaz, mint amikor itt volt velünk a földön. Mi soha sem akarjuk tagadni hatalmas erejét, hanem arra hagyatkozunk, hogy Ő pontosan úgy cselekszik, mint akkor. A viharok és betegségek, a halál és a bűn nem megoldhatatlan probléma számára. Egyre jobban bízni akarunk Benne, mert Ő a Krisztus, a Megváltó és Szabadító! Ma, tegnap, holnap Ő mindig ugyanaz.
Miután Ő igent mondott neked, ez marad az örökkévalóságig. Ha Ő elfogadott Gyermekként, akkor örökké az Övé vagy. Nem akarunk állandóan teret adni a kételyeknek, inkább erősíteni és szilárddá válni hitünkben! Mert Ő, a mi Sziklánk, Aki változhatatlan.

Köszönöm, ÚR Jézusom, hogy támaszkodhatok Rád! TE megtartod a Szavad! Amit Ígértél és ígérsz, az érvényes örökké! Igen, szeretnék megtanulni jobban bízni Benned, és nem hagyni, hogy valami is megzavarjon ebben. A szívemnek erősnek és szilárdnak kell maradnia, és így bízhatok Benned.

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: