Egy Határozott erős Szív – 2020.12.23

Mert jó dolog, hogy kegyelemmel erősíttessék meg a szív.
Zsidók 13, 9

Isten azt akarja, hogy állhatatos szívünk legyen, és ne zavarjanak meg mindenféle kinti dolgok. Az ellenség, folyamatosan fenyeget bennünket, hogy meghaljunk félelmünkben és aggodalmunkban.De akkor biztosan nem vagyunk Krisztus boldog s jó Tanúi! Mert ezek után, az ÚR Jézus iránti bizalmunk megsemmisül. Mire és Kire hallgatok? Isten sok Ígéretet tett nekem. De minden alkalommal, amikor az ellenség eljön, mint Ádámnál és Évánál, és azt kérdezi: Igen, valóban ezt mondta Isten …? Vajon eképpen is gondolta Ő el? És elkezdünk mindent megkérdőjelezni. Igen, az ellenség nagyon jól ismer minket, és tudja, hogyan kell eltávolítania bennünket az ÚR Jézustól!
Tehát, igen nagyon jó, ha állhatatos a Szívünk! Akkor a különböző vélemények és hangulatok, érzések vagy vágyak már nem uralkodhatnak felettünk, mert a Szívünket Az uralja, aki nem soha nemváltozik meg. S mindezt, a Kegyelem teszi velünk. Ezért is, mi szeretnénk állandóan az Ő Irgalmasságához közeledni és megnyugtatni a Szívünket az Ő jelenlétében. Az Övé az utolsó Szó, mert Őerősebb minden Hatalomnál!

Igen, ÚR Jézusom, ragaszkodni akarok Hozzád és Ígéreteidhez! Nem akarom azt, hogy előre-hátra legyek ingatva, mint egy darab fa az Óceánban, hanem hogy szilárdan álljak egy Sziklán; – mert TE vagy ez a Szikla! Köszönöm, megnyugtathatom a Szívemet a TE jelenlétedben, és kegyelemből TE megjavíthatod azt. TE vagy az ÚR, Aki szeret engem, és Az, Akié mindenkor az utolsó Szó!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: