Isten Telefonszáma – 2020.11.16

És hívj segítségül engem a nyomorúság idején, én megszabadítlak téged és te dicsõítesz engem.
Zsoltár 50, 15

„Isten telefonszámának“ neveztük, 5015; Hívd fel ŐT a Nyomorúság idején, mintha Telefonod lenne. Erre a számra mindig jól emlékeztem.
„Nyomorúságban” – nos, mindig vannak apró dolgok, amelyek sok időbe és energiába kerülnek. Nem mindig a nagyon nagy igények nehezítik az életet. Gyakran elveszítek valamit, vagy elfelejtem, hol hagytam valamit. És akkor nagy a keresés. Sok időt és ideget igényel. Megszoktam, hogy először az ÚR Jézust kérdezzem meg igazán, hol vannak az elveszett dolgok; mert Ő tudja. Valójában legtöbbször még az imádkozás előtt felfedezem hol van. Olyan természetes, hogy néha elfelejtem azt mondani, hogy „Köszönöm, ÚR Jézus”!
Nem mindig találok meg mindent, néhány dolog elveszett marad. De Ő, az ÚR meglepően gyakran hallja az én vészhívásomat. Nagyon hálás vagyok az ÚRNAK ezért a kis segítségért az életben! És ha tényleg nem találok meg valamit, akkor általában úgy van, hogy nincs is rá szükségem.
Arra szeretnék biztatni benneteket, hogy bízzatok az Úrban kicsiny szükségekben is. Ő mindent lát és tudja, hol van! Készen áll segíteni a kisebb és nagyobb igények kielégítésében. Ezután növekszik a bizalmunk Ő iránta, és megtanulhatunk bízni Abban, Aki segít az apró dolgokban és a nagy dolgokban is.

Köszönöm, ÚR Jézusom, hogy TE vagy Az, Akiben minden igényekben megbízhatok. Még a legkisebb dolgokban is velem vagy, és segítesz nekem. Nem Prédikálsz nekem az én Rendjeim miatt, hanem csak segítesz. TE Tényleg csodálatos vagy!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: