A HIT MOZGÁSBA HOZ – 2020.11.11

A Hit pedig a reménylett dolgoknak valósága, és a nem látott dolgokról való meggyõzõdés.
Zsidók 11, 1

És akkor jön egy hosszú hit-hősök listája, akik bíztak Istenben és oly nagy győzelmeket értek el.
Ha hiszünk, ez mozgásba hoz minket. Aki mozdulatlanul ül a kanapén, nem értette meg a hitet. Ez nem egy témával kapcsolatos vélemény, nem ez a vélemény: igen, a Biblia helyes, és Jézus a mi Megváltónk. Persze, ez így van, de ha ilyen véleményekre hagyod, akkor elmulasztod a fő szempontot. A hit nem arról szól, hogy helyes dolgot higgyünk, hanem arról, akiben hiszünk: Jézus.
Az ÚR Jézus mindig mozgásban volt. Kora reggel imádkozott és megbeszélt mindent az Atyával. És utána, elkezdődött. Gyógyítások, prédikációk, csodák ….. Isten akaratát tette. A hit nem jelentett számára problémát, mert tudta, mit akar Isten. És mi, gyakran csak ülünk a kanapén, és fészkelődünk egy bibliai vers helyes értelmezése miatt …… Nem, a hit felpezsdít, a hit mozgásra késztet, a hit hegyeket mozgat!
Ezért akarunk mi felállni és azt tenni, amit az ÚR mond nekünk a Bibliában. Végre azt akarjuk tenni! A szeretet, az evangélium hirdetése, a betegekért és másokért való imádkozás, a sötét erők kiűzése, az emberek felszabadítása, az imádkozás és a cselekvés …. Jézus megmutatta nekünk, hogyan kell cselekednünk.
Állj szilárdan a hitben, légy biztos abban, hogy Isten cselekszik!

Köszönöm ÚR Jézusom, TE megelőztél engem. Isten szava szerint cselekedtél. És én is el akarok menni. És szeretném végezni én is azokat a munkákat, amelyeket TE végeztél. Köszönöm, hogy TE segítesz nekem!!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: